XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
PLS: Inđija - Jedinstvo putevi 3:1
17.04.2014 fkindjija.com
Utakmica u Inđijij je odigrana po veoma teškom vremenu praćenom kišom i jakim vetrom. Ipak, Inđija je znala svoj cilj, a to su 3 boda dok Jedinstvo bi se zadovoljilo i sa jednim bodom. Meč je počeo pritiskom domaćih igrača, a iz takve igre usledio je i brzi žuti karton koji je zaradio Dario Krivokuća, momak iz omladinskog pogona FK Inđije.
Prvi šut na meču je bio u 9. minutu kada je loptu na sredini ukrao Stanković ali je bek zeleno-belih izgubio korak i bio je to slab udarac koji brani Čanović.
 
Tri minuta kasnije i bilo je mnogo ozbiljnije kada je Bosančić pokušao sa ivice kaznenog prostora ali je golman Čanović bio na pravom mestu i brani šut igrača domaćih. U 14. gosti imaju prvu šansu kada je posle kornera sa desne strane kapiten Jedinstva Arsić pokušao iz okreta ali je pozicija bila teška i sve je završeno gol autom.
 
Nova šansa zeleno belih je bila u 17. minutu kada je Krivokuća jako šutirao ali nije uspeo da savlada Čanovića. Samo minut kasnije i 100% šansa za Pejića koji uspeva da pronađe prostor za udarac, međutim golman gostiju je na pravom mestu.
 
Još jedna 100% šansa za zeleno-bele je bila u 20. minutu kada je Pejić sjajno prošao po desnoj strani i ubacuje za Lemajića koji prizemno šutira, a Čanović uz pomoć stative još jednom čuva svoju mrežu.
 
Gosti su imali priliku u 24. minutu iz slobodnog udarca sa nekih 20tak metara od gola. Ajković je precizno šutirao ali ne i dovoljno jako da savlada Stanivukovića.
 
Na novu priliku se čekalo do 36. minuta kada je Krivokuća uspeo da prođe pored dva igrača gostiju i šutira ali je Čanović još jednom uspešan.
 
Na startu drugog poluvremena Inđija je izvršila jak pritisak i pun minut je bila prava gužva pred golom Jedinstva, ipak, na kraju svega lopta je pripala golmanu Čanoviću.
 
U 55. minutu pritisak Inđije se konačno isplatio. Bosančić je odlično uočio Pavkovića koji se nalazio na ivici ofsajda, mladi vezni igrač šalje idealnu loptu za Pavkovića koji izlazi 1 na 1 sa Čančarevićem i rutinski dovodi svoj tim do 1: 0.
 
Samo 3 minuta kasnije i Pavković postaje igrač utakmice jer je uspeo da stigne tešku loptu pre golmana Jedinstva koji ga obara u 16-tercu, a sudija Petković pokazuje na belu tačku.
 
Siguran sa 11 metara je bio Darko Lemajić koji dovodi Inđiju do 2:0.U 59. minutu slična situacija na drugoj strani kada je Stanivuković oborio Arsića i bio je to penal.
 
Ovog puta sa 11 metara je bio siguran Živković koji je prepolovio prednost domaćih.Pauza između novog gola je trajala 3 minuta, a onda je na semaforu bilo 3:1.
 
Krivokuća je dodao do Pavkovića koji asistira za Lemajića, a on je siguran i dovodi zeleno-bele do ubedljive prednosti.

U 69. minutu stativa je spasila Jedinstvo od novog gola. Posle izvedenog kornera lopta dolazi do Bosančića koji iz prve šutira i pogađa stativu gola Čanovića.

Sve do kraja utakmice Inđija je bila bolja i bez poteškoća je sačuvala prednost, a zeleno-beli sa novom pobedom kod kuće ostaju u trci za opstanak u Prvoj ligi Srbije.

Stadion: Gradski, Inđija. Gledalaca 250. Sudija: Nemanja Petković iz Beograda. Pomoćni sudija 1: Darko Karanović iz Beograda. Pomoćni sudija 2: Goran Stanojević iz Beograda

Četvrti sudija: Dejan Trifković iz Beograda

Inđija: Stanivuković, Pejić, Stanković, Jović, Milašinović, Tomčić, Krivokuća(Knežević), Simonović, Bosančić(Rajak), Pavković(Dimitrić), Lemajić(K)
Klupa: Matović, Knežević, Dunjić, Kovačević, Rajak, Kiš, Dimitrijević
Trener: Miloš Veselinović

Jedinstvo: Čanović, Nikodijević, Kavčić(Jagodić), Čančarević, Petrović, Gojković, Arsić (K), Vukmir, Živković, Živanović(Leposavić), Ajković
Klupa: Marinković, Pjević, Donevski, Tutnjević, Đurić, Leposavić, Jagodić
Trener: Nenad Markićević

Fudbal Fudbal Prva liga Srbije Inđija Jedinstvo Putevi
Međusobne utakmice
2014-2015
19.04
16:00
Inđija
Jedinstvo Putevi
4
1
04.10
15:00
Jedinstvo Putevi
Inđija
1
1

2013-2014
16.04
16:00
Inđija
Jedinstvo Putevi
3
1
05.10
15:30
Jedinstvo Putevi
Inđija
1
0

2012-2013
05.06
17:00
Inđija
Jedinstvo Putevi
0
1
01.12
13:00
Jedinstvo Putevi
Inđija
2
0

Uporedni rezultati

Inđija
 
Jedinstvo Putevi
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
6 (3) Broj utakmica 6 (3)
2 (2) Broj pobeda 3 (2)
1 (0) Broj nerešenih 1 (1)
3 (1) Broj poraza 2 (0)
8 (7) Dati poeni 7 (4)
7 (3) Primljeni poeni 8 (1)
+1 (+4) gol razlika na utakmicama -1 (+3)
33% (66%) Uspešnost 50% (66%)
Nema rezultata
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača