XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
66%
11%
23%

SSNET Tipovanja (12)
1
1.67
7
X
8.34
1
2
4.27
4
Sloga (BB)
Savinac 1933
Polimlje
Jedinstvo (K)
Polet (T)
Drina
OFK Osečina
Radnički (V)
Borac (L)
Železničar
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
IzveŔtaj utakmice
Putari "omamili" Lipare

Premijera između Jedinstvo Puteva i Lipolista odigrana je u nehumanim uslovima, po velikoj vrućini i sparini. Česte pauze i osveženje nisu mogli vratiti svežinu i igranje utakmice u podne je kontaproduktivno, niti su igrači mogli da pruže maksimum, niti su navijači mogli uživati u fudbalskoj predstavi. Na kraju svi su odahnuli, domaćin zadovoljan povratničkim trijumfom, navijači takođe, a gosti koji su krenuli put Užica u ranim jutarnjim satima, uspeli su da se, koliko-toliko, oporave od puta i pruže solidan otpor ā€œputarimaā€. Jedni iĀ drugi zaslužuju čestitke za uložene napore na dobro pripremljeno terenu stadiona u Krčagovu.

Ā 

Ukupan utisak je da su Užičani bili bolji takmac i po Å”ansama pobeda je mogla biti ubedljivija. U uvodnim minutima, ā€œplaviā€ su na vreme poveli. CentarÅ”ut sa leve starane od Mitrovića, najboljeg pojedinca, Gajić je prihvatio na petercu i glavom pogodio desni ugao gola. Imali su ā€œputariā€ joÅ” dve velike prilike da uvećaju vođstvo preko Kriokapića kome je u solo prodoru ponestalo snage i koncentracije pred golom Đorđevića. I u drugoj situaciji ponovo je učestvovao Mitrović, koji je razmenio pas sa Gajićem i sa 3-4 mestra prebacio gol. Gosti iz Mačve nisu ozbiljnije pripretili u prvom poluvremenu i tek su u nastavku krenuli konkretnije i beležimo obećavajuću akciju koja je potekla sa leve strane, centriranu loptu na drugu stativu prihvatio je JoÅ”ić i zamalo bio neprecizan.

Konačan rezultat postignut je u 82. minutu, Marjanović je prihvatio loptu kod korner zastavice, usledio je centarÅ”ut na drugu stativu do usanljenog Mitrovića kome nije bilo teÅ”ko da glavom pogodi nebranjeni deo mreže.

JEDINSTVO PUTEVI ā€“ LIPOLIST 2:0

Stadion SC ā€œKrčagovoā€. Gledalaca oko 300. Glavni sudija: Ivan Vučićević. Pomoćne sudije: Ranko Stojanović, Nikola Stojanović. Strelci: 1:0 Gajić 4, 2.0 Mitrović 82. min. Žuti kartoni: Krstović, Bjelić, Pavlović(Jedinstvo Putevi), Subotić, Adamović, Vukićević, Đorđić(Lipolist). Crveni karton: S. Marić (90+3).

JEDINSTVO PUTEVI: Đorđević, Marjanović(GliÅ”ić), Gajić, Miličić, Bjelić(Jovanović), Mitrović, Krivokapić(Pavlović), N. Lazović, Krstović, Lazić(Marić), D. Lazović.

LIPOLIST: Stepanović, Popić(Đ. Đorđić), Subotić, Obradović, Lazarević,Samurović, Adamović, Perić(Pavlović), JoÅ”ić, Đorđić, Vukićević(Gavrić).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Zapad Jedinstvo Putevi Lipolist
Međusobne utakmice
2024-2025
18.08
11:00
Jedinstvo Putevi
Lipolist
2
0

Uporedni rezultati

Jedinstvo Putevi
 
Lipolist
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
1 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 1 (0)
2 (2) Dati poeni 0 (0)
0 (0) Primljeni poeni 2 (0)
+2 (+2) gol razlika na utakmicama -2 (0)
100% (100%) UspeŔnost 0% ()
djole0708 i joÅ” 11 korisnika su tipovali utakmicu
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača