XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
46%
3%
51%
Tipovanja
1
X
2
3
0
0
Utakmica tipovana 3 puta

5
MSK
19
6
Mladost
19
7
Napredak (BT)
16
11
Radnički 1911
15
12
Jedinstvo
13
 
13
OFK Stajićevo
12
Polet
OFK Stajićevo
Napredak (Č)
Banat (Č)
MSK
Delija
Crvena zvezda
ŽFK Banat
Bilećanin
0 0 pre 6 meseci

Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Izveštaj utakmice
Novobečejci u novom izdanju
06.11.2023 Stevan Davidović

Radost Novobečejaca posle pobede

Kako se bliži kraj prvog dela prvenstva u Područnoj ligi Zrenjanin, strelci su sve efikasnij, tako je u 13 kolu postignuto 37 golova i čak 5 pobeda gostujućih ekipa. Dok se to očekivalo od vodećeg  Napredka iz Česterega i Poleta iz Nakova, u veliko iznenađenje ubraja se pobeda novobečejskog Jedinstva, na već godinu dana nesavladivom terenu u Banatskom Despotovcu.

 

Posle poraza od ekipe iz Mihajlova (0:2), Novobečejci su na ovo gostovanje došli sa poljuljanim samopouzdanjem, ali su se na terenu izabranici trenera  Dragana Vukajlovića pokazali u sasvim novom izdanju. U prvom delu utakmice prvu priliku imali su Novobečejci u 6. minutu kada je Žolt Farkaš bio lice u lice sa domaćim golmanom, ali je Tomislav Marić izašao kao pobednik. Domaći su imali u većem delu ovog perioda inicijativu, dve lepe prilike, koje nisu realizovali, pa se poluvreme završilo bez postignutog gola.

U nastavku siloviti napadi domaćih, što je Novobečejce prinudilo da se brane i samo kontrama ugroze rivala. Upravo takva jedna akcija, u 51. minutu urodila je plodom. Akciju je započeo Jovan Vrebalov, pokušao udarac, ali se lopta odbila do Strahinje Josimovića, koji je sa leve prebacio na desnu nogu i sa nekih 25 metara silovitim udarcem zadrmao levu stativu, lopta se odbila do suprotne i potom završila u mreži, na veliku radost gostujućih fudbalera (0:1).

Imali su domaći još nekoliko izglednih prilika da izjednače, ali kako se igralo po velikoj kiši, na raskvašenom terenu, nisu uspeli da postignu gol i kako su sami rekli doživeli su poraz na domaćem terenu posle godinu dana.

U korektnoj utakmici, sasvim je nepotrebno bilo da po završetku utakmice, domaći igrač Branko Pivač, protestvuje kod sudije Marijana Gajina, kojeg je, kako je upisano u protokolu, uhvatio za dres ispod vrata i odgurnuo, tako da mu je naknadno upisan crveni karton.

U 14. kolu u Novom Bečeju je na programu komšijski derbi sa „2. oktobrom“ iz Kumana, dok Mladost gostuje Bilećaninu u Sečnju.

Mladost - Jedinstvo 0:1 (0:0)

Igralište u Banatskom Despotovcu. Gledalaca 50. Sudija: Marijan Gajin (Kikinda). Strelac: Josimović u 51. minutu za Jedinstvo. Žuti kartoni: Pivač, Mitrović, Kaurin (Mladost), Koledin, Mihajlović, Kovačev (Jedinstvo). Crveni karton: Pivač (Mladost).

Mladost: Marić, Mihajlović, Slobodan Topalović, Stefanov, Pivač, Mitrović, Miloš Topalović, Kaurin, Gavranić, Krstović, Petrović (Samolovac)

Jedinstvo: Barkoci, Perić, Eremić, Kevrešanov, Mesaroški (Arsenov), Farkaš, Vrebalov, Koledin (Obradović), Mihajlović, Josimović, Kovačev

Piše: Stevan Davidović

Niže lige Niže lige PFL Zrenjanin Mladost Jedinstvo
Međusobne utakmice
2023-2024
05.11
13:00
Mladost
Jedinstvo
0
1

Uporedni rezultati

Mladost
 
Jedinstvo
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
0 (0) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 0 (0)
0 (0) Dati poeni 1 (0)
1 (1) Primljeni poeni 0 (0)
-1 (-1) gol razlika na utakmicama +1 (0)
0% (0%) Uspešnost 100% ()
Nema rezultata
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača