XS
SM
MD
LG

Korak ka Evropi, Zaječar - Dinamo Petrohemija 32:30

U hali sportova pod Kraljevicom odigrana je utakmica 6. kola Super lige Srbije između rukometašica Zaječara i Dinamo Petrohemije iz Pančeva. Meč je završen pobedom domaćina sa 32:30, poluvreme 17:12. Gledalaca oko 1000. Sudije: Rajić i Dragomirović (Beograd). Isključenja: domaćin je igrao 4 puta sa igračicom manje, prednjačila je Dragaš sa tri isključenja, a gošće su imale tri isključenja.
Zajčarke su pred svojom publikom ostvarile preko-potrebnu pobedu za plasman od prvog do petog mesta. Što znači i izlazak u Evropu, “igrale su srcem za Zaječar”. Rukometašice Zaječara su prikazale efikasnu igru i na momente dopadljivu. Suzana Ćubela, igračica Zaječara, postigla je 10 golova, a njena saigračica Rajkel 8. Moram napomenuti da je golman Bosa Bailov obavila svoj posao brilijatno kao i ostale igračice koje su dale visok doprinos pobedi.
Kod gostiju, odskakale su igračice Balač sa 10 i Pavlov sa 6 pogodaka. Iskoristio bih priliku da pohvalim sudijski par iz Beograda koji su korektno obavili posao.