XS
SM
MD
LG
07.05.2024 SPD Radnički

Radnički sprema revanš Zvezdi

Detalj sa prethodnog meča - foto: SPD Radnički

U revanš utakmici polufinalne serije plej-ofa, vaterpolisti Radničkog dočekuju Crvenu zvezdu, u sredu, od 18.45 časova, na zatvorenom bazenu SPD "Radnički", uz besplatan ulaz.

Zvezda je ubedljivo slavila u prvom duelu, rezultatom 12:7, pa je Kragujevčanima neophodan trijumf kako bi produžili seriju i izborili "majstoricu".

- Svakako da smo veoma nezadovoljni kako smo odigrali prvu utakmicu u Beogradu. Nismo ispoštovali dogovore, dosta puta smo dopustili protivniku da naše greške pretoči u pogotke, dok na drugoj strani zbog slabije realizacije nismo uspeli da uhvatimo priključak. Prekasno smo se probudili i krenuli da igramo - rekao je Luka Pljevančić, bek Radničkog i povremeni reprezentativac Srbije.

Šumadinci su uvideli gde su grešili i nadaju se da mogu da se revanširaju "crveno-belima".

- Duboko smo analizirali utakmicu i videli gde smo grešili i šta treba popraviti. Greške su uglavnom bile individualne, potrebno je da svako od nas ponaosob bude na svom nivou i da te greške svedemo na minimum. Primili smo jak udarac, porazom tolikom razlikom i mislim da se kod svakoga od nas probudio neki inat i želja da pokažemo koliko vredimo - smatra Pljevančić.

On je dodao da će njegov tim ovoga puta biti kompletan i podvukao da će biti jači i za podršku sa tribina.

- Očekujem potpuno drugačije izdanje u ovoj utakmici. Ukoliko ispoštujemo sve dogovore i greške svedemo na minimum, pobeda neće izostati, pogotovo što igramo pred domaćom publikom, koju bih ovim putem pozvao da nas ponovo podrži i da nam vetar u leđa kakav uvek dobijamo na svom bazenu. Uz to, u Beogradu smo bili oslabljeni neigranjem najboljeg strelca Lazara Vićkovića, a sada ćemo biti kompletni i mislim da ćemo dobiti novu dimenziju u napadu - zaključio je Pljevančić.