XS
SM
MD
LG

Veliki jubilej 110 godina fudbala u Bavaništu

Fudbaleri BSK Bavanište i Ševac (Kusić)

Na klupskojj slavi Ilinden u Bavaništu obeležen je veliki jubilej 110 godina fudbalskog kluba BSK Bavanište koji je povodom toga odigrao utakmicu sa ekipom Ševac (Kusić). Pred početak utakmice u prostorijam,a kluba sveštenik Radomir Obrenović je presekao slavski kolač uz prisustvo predsednika kluba Mišel Ilić i člnpva uprave Milan Mitić, Sršan nestorov, trenera Dragana Šajkovac. Predsednik kluba Ilić povodom jubileja kluba rekao.

- Pozdravio bih sve goste koji su došli na proslavi kluba i ispred uprave kluba želim da se zahvalim i dolasku svešteniku Obrenoviću. Uprava kluba čini sve da klub ima odline uslove za rad i takmičenje i verujem da ćemo u narednom periodu poboljšati mnoge stvari u našem BSK. Ove godine u znaku zaista velikog jubileja želimo da pokušamo da ove sezone ostvarimo ulazak u viši rang i da stvorimo bolji i jači sastav uz dogovor sa trenerom Šajkovcem.- Prijateljska utakmica

BSK Bavanište-Ševac 1:3 (0:0)

Bavanište. Gledalaca: 100. Sudija: Mateja Čičić (Kovin). Strelci: K.Ilić u 56 za BSK Bavanište, Savin u 51 autogol, Veljković u 78, Čeha u 83minuti za Ševac.

BSK BAVANIŠTE:Milosavnjev,Trifkanović, Da.Petrov, V.Ilić, De.Petrov, Nika, Stojkovski, Jelisijević, Jankov, Grujičić, Marinkov. Igrali su još: Stošić, Antić, Jovanović, Ivanović, Đorđević.

ŠEVAC: Mitrović, L.Caran, Milovanov, Bekirovski, Labudić, Mitkovski, Bogojević, Jarkovački, Strnad, Veljković, Aleksić. Igrali su još: Budak, Ilić, Čeha.

Predsednik Mišel Ilić i sveštenik Radomir Obrenović