XS
SM
MD
LG

Održana 6. sednica Izvršnog odbora FSRZS

U četvrtak 27. jula 2023. godine u sali za konferencije hotela “Ub” u Ubu, održana je 6. sednica Izvršnog odbora FS RZS. Sednici su prisustovali predsednik Nebojša Živanović, potpredsednici Slavko Perović i Dragan Marjanović i članovi Dejan Dimitrijević, Vesna Đorđević, Dragoslav Josipović, Momir Stevanović, Željko Marjanović, Toplica Vukić, Milorad Stevanović, Jovica Vasilić, Mile Stanković i Aleksandar Stojadinović. Opravdano je bio odsutan Goran Lazić. Sednicu je vodio generalni sekretar saveza Darko Bradonjić, a istoj su prisustvovali Pero Biočanin predsednik nadzornog odbora i Milisav Ristivojević komesar za bezbednost i integritet.

Sednica je protekla u radnoj atmosferi, jer je Dnevni red sadržao 17 tačaka. Sve odluke su donete jednoglasno, a od najvažnijih treba izdvojiti imenovanje Komesara za takmičenje i Komesara za delegiranje sudije, imenovanje novog Disciplinskog sudije FS RZS i usvajanje predloga lista sudija, pomoćnih sudija i posmatrača Srpske lige Zapad i usvajanje predloga jedinstvenih lista sudija i pomoćnih sudija Zonskih liga. Komesar za takmičenje Srpske lige Zapad biće Zoran Trajanovski iz Kragujevca, dok će Komesar za delegiranje sudija biti Borko Đurić iz Užica. Novi disciplinski sudija Srpske lige Zapad, Zonskih i Futsal liga FS RZS biće Milan Mijailović iz Valjeva.

Usvojene su i Odluke o organizovanju konferencija klubova i seminara Srpske lige Zapad, svih zonskih liga, Druge lige za žene Zapad i Razvojne lige. Na kraju sednice, predsednik Saveza Nebojša Živanović se zahvalio svim prisutnim članovima što se redovno okupljaju i učestvuju u donošenju svih odluka važnih za funkcionisanje saveza.