XS
SM
MD
LG

Fudbal u Ašanji

FK Kameni iz Ašanje

Kameni jači u nastavku sezone

  Fudbalski klub Kameni iz Ašanje, jesenji deo prvenstva Opštinske lige Pećinci završio je na drugom mestu sa istim brojem bodova kao i Kupinovo. Zanimljivo je da su jedini poraz pretrpeli na svom terenu od OFK Brestača 1:5!

  Poučeni iskustvom, fudbalski radnici iz Ašanje zimsku pauzu su iskoristili da osetno oveđe (pojačaju) igrački kadar., ali i stručni štab.

  - Pojačali smo sed sa šest novih, kvalitetnih, igrača – raportira Marko Micković, sportski direktor – To su: Jovan Radojčić i Luka Milojević (Sremac, Deč), Nazif Sali (Šumar, Ogar), Nikola Milutinović (Milutinac, Zemun), Borislav Nedović (Rad, Bepgrad) i Lazar Milovac (Beljina, Barajevo), Novi tgrener ekipe je Zoran Jeftić (60), iz Jakova. Svojevremeno je igrao za Srem iz Jakova, IMT, FC Just Melbur iz Australije, Šumadinac iz Bečmena, Borac iz Progara, Posavac iz Boljevaca…Imao je priliku, da u to vreme, saražuje sa poznatom trenerima kao što su Dragoslav Šekularac i Toma Milićević. Kao trener dokazivao se u Posavcu (Boljevci), Sremu (Jakovo) i Graničaru (Obrež).

  Čelnici kluba prozivku igrača su zakazali za 20. februar.

  - Posle osnovnih, početnih, treninga uslediće i kongtrolne utakmice – nastavlja Micković – Rivali će nam biti Borac iz Progara (6. mart), Pole iz Nikinaca (11. mart), Hajduk iz Debrca (20. mart) i Lovac iz Karlovčića (27. marta i 3. aprila).

  Pored poslova oko stvaranja što konkuretnijeg igračkog kadra, uoprava je krenula i stvaranje optimalnih uslova za treniranje. Uz pomoć lokalne samouprave, postavlja se osvetljenje oko dela igrališta, kako bi igrači radili I u večernjim satima.

Marko Micković, sporetski direktor