XS
SM
MD
LG

Igokea jača za iskusnog krilnog centra

Košarkaši Igokee dobili su pojačanje za narednu sezonu. Riječ je o iskusnom krilnom centru, koji ima dugogodišnje iskustvo igranja ABA lige.

U pitanju je Sava Lešić, koji ima 30 godina i igra na poziciji krilnog centra. Lešić je karijeru počeo u Vizuri da bi onda igrao za Superfund. U sezoni 09/10 bio je član Partizana, sa kojim je uzeo titulu u Srbiji, Kup Koraća te ABA ligu. Naredne dvije sezone proveo je u redovima ekipe Crvene zvezde a potom je prešao u Khimik. Igrao je još za Radnički, Jenisej, Olimpiju, Ređianu i Megu, da bi prošlu sezonu proveo u redovima Gote.

Lešić je prvo pojačanje Igokee za narednu sezonu. Iz prošle sezone ostali su Radivojević, Glogovac, Rikić, Milošević, Talić se vratio sa pozajmice a tu su i mladi Ilić, Nikolić i Janković. U narednom periodu treba očekivati još pojačanja. Primarne pozicije koje Igokea mora pojačati su pozocije plejmekera i centra. Ko će na tim pozicijama pojačati ''Igose'', trebalo bi se znati do sredine avgusta, kada kreću pripreme Igokee za narednu sezonu.

Foto: ABA liga