XS
SM
MD
LG

Trostruki strelac Živković

Fudbalski klub Mladost iz Omoljice u ovom prelaznom roku pojačao se sa šestoricom igrača i to: Jovanović (Borac, Starčevo), Antić (Nemačka), Nečov (Strela). Crveni (Železničar, Pančevo), Marković (Mladost, Vojlovica), Despotović (Budućnost, Banatski Brestovac), Bojičić (Dinamo 1945). Prvi deo sezone Omoljčani su završili na drugom mestu koje žele da zadrže u nastavku prvenstva i da kroz baraž ostvare plasman u Banatsku ligu. Predsednik kluba Zoran Petrov zadovoljan je prelaznim rokom i o ambicijama kluba kaže:

-„ Doveli smo igrače koji su nam potrebni i najvažnije je da je atmosfera odlična i da fudbaleri lako podnose treninge. Počeli smo sa kontrolnim mečevima i odigrali dva meča u kojima smo ostvarili dve pobede. Svi igrači imaće dovoljno prilike da igraju i da se nametnu treneru Nestoroviću za startnu postavu.“-

U drugoj proveri fudbaleri Mladosti slavili su protiv Statog Tamiša već u prvih 45 minuta kada je raspoloženi Uroš Živković postigao tr pogotka u mreži Anđelovića. U 11 minuti Savković je uposlio Živkovića za prvi pogoda, a u 25 minuti domaći fudbaleri uspeli su da izjednače evrogolom Stojmirova iz slobodnog udarca sa nekh 20 metara. Do odmora na asistencije Gigovića u 27 minuti i Savanvića u 40 minuti, spretni Živković se još dva puta upisao u listu strelaca. Posle odmora vodila se ravnopravna igra sa nekoliko poluprilika pred oba gola, ali bez promene rezultata. U nedelju fudbaleri Mladosti imaće novu proveru kada će gostovati Jedinstvu Steviću u Kačarevu.

Stari Tamiš - Mladost (O) 1:3 (1:3)

 Stadion:Stari Tamiš. Gledalaca: 50. Sudija: Nenad Obradović (Pančevo). Strelci: Stojmirov u 25 za Stari Tamiš, Živković u 11, 27 i 40 minuti za Mladost.

Stari Tamiš: Anđelović, Radenković, Simonidis, Stanojević, Marjanušić, Smederevac, Krasnić, Stojmirov, Kosorić, Labudić, Abramović. Igrali su još: Vujičić, Bogdanov, Biro, Grudić, Kugić, Mitrović.

Mladost: M.Lukić, Jovanović, Božić, Kalapiš, B.Savanović, M.Savanović, Antić, Maksimović, Živković, Gigović, Savković. Igrali su još: Bojičić, Crveni, Đilas,Tomić, Krunić.

 

Foto B.Stojkovski. Strelac Uroš Živković


Sledeća vest
Derbi kraj Tise