XS
SM
MD
LG

Radiša Jovičić novi predsednik trenerske organizacije FSO Varvarin
U skladu sa programom izbora na svim nivoima FS. Srbije danas je u renomiranom restoranu "Madera" u Ćićevcu održana skupština trenerske organizacije FSO Varvarin na kojoj je izvršena analiza dosadašnjeg rada i utvrđeni zadaci organizacije u naredbom periodu. Za novog starog predsednika ponovo je izabran Radiša Jovičić koji je u karijeri vodio nekoliko srpskoligaških i drugoligaških ekipa.  



Za članove izvršnog odbora izabrani su. Radiša Jovičić, Slobodan Nešić(koji je ujedno i zamenik predsednika), Antić Saša, Rajić Momčilo, Miloš Sibinović, Boban Brkić, Slavoljub Blagojevič, Čedić Dušan i Ljubisav MitrovićPredstavnici  trenerske organizacije u skupštinu FSO Varvarin biće Slavoljub Blagojević i Radiša Jovičić.Skupština trenera  dala je punu podršku da se za predsednika FSO Varvarin kandiduje dosadašnji predsednik Dragan Jovanović a za njegovog zamenika alfa i omega Ćićevačke Sloge Miroslav Čedić. 

Skupština je na kraju razmotrila stanje u trenerskoj organizaciji FS Rasinskog okruga i utvrdila da je ona ispod svakog nivoa, te da će se predstavnici skupštine iz Varvarina na skupštini trenerske organizacije FS Rasinskog okruga zalagati  za nova kadrovska resenja  kako ponovo pojedinci nebi uzurpirali ukazanu šansu u veoma važnom segmentu srpskog fudbala.