XS
SM
MD
LG

Treća beogradska liga grupa "A" : Sveti Stefan - Mabat 2:0

Pobedom od samo 2:0, u igri koja bi se mogla više zvati "Viktorija" pošto se igralo samo ispred gola gostiju, "Sveti Stefan" iz Slanaca zaposeo je vrh tabele. Šanse su se ređale od samog početka utakmice, a prvi je mrežu gostiju načeo, izvanredni komandant odbrane, Varagić Vladimir pogotkom u 12.minutu.
Prodori po levoj uvek borbenog Milosavljevića i hitronogog Marjanovića, a i desnoj velike nade Muniševića i neuhvatljivog Vukanića, dovodili su do pometnje u odbrani gostiju, ali najbolji strelac domaćih, kralj bez krune, Milan Krunić,i pored velike želje uspeo je samo jednu šansu da pretvori u pogodak u 67.minutu.Zapaženu rolu odigrao je i britki Aksić, koji je sa Varagićem i neprelaznim Mirkovim, zaustavio sve napade gostiju već na polovini terena.
Veliki mag Blagojević, majstor i veliki borac Ćebić, radilica Matić, zvezda koja zablista kada je najteže Nebojša Đurđević i talentovani Pavličević poigravali su se sa gostima i mamili aplauze za igru ali i uzdahe kod propuštenih šansi.
Kapitenu domaćih i najboljem golmanu u istoriji kluba, Nikoli Bajskom, redarska služba je pogrešila što mu nije naplatila ulaznicu jer je bio posmatrač na ovoj a i na nekoliko predhodnih utakmica. U igru u ekipi domaćih nisu ulazili golman Marko Lazić, momak velikog srca Mosić i nedovoljno oporavljeni ali željan igre Miško Vojinović.
Među redarima je bio i veliki majstor ove igre, mlađi Đurđević, Peca koji se još uvek nije oporavio još od 23.11. i utakmice sa Starim gradom, inače najzapaženiji pojedinac jesenjeg dela.
Utakmica je bila fer i korektna, sudijska trojka na čelu sa Subotićem je dobro odsudila utakmicu, publika je uživala u igri koju je postavio čarobnjak i veliki poznavalac, Đorđe Kunovac, čovek koji je rođen u znaku  "pobednika".

Igralište: Sportski centar "INGE" . Gledalaca: oko 150. Sudija: Subotić (Beograd).
Strelci: 1:0 Varagić Vladimir u 12.minutu, 2:0 Krunić Milan u 67.minutu.

Sveti Stefan: Bajski, Aksić, Pavličević(Marjanović od 30.), Ćebić, Blagojević, Matić, Krunić, Milosavljević, Varagić, Mirkov(Vukanović od 66.) i Munišević(Đurđević Nebojša od 53.).
Mabat: Bošković, Obradović(Čumić od 46.), Ivković, Kuprešanin, Radovanović, Kuklić, Đorđević, Radosavljević, Urošević, Mihajlović i Lozanovski.