XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
64%
24%
12%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


 
14
Mladi radnik
24
15
Radnički (S)
24
16
Sinđelić
21
16
Sinđelić
21
17
Čukarički
18
18
Srem
17
Proleter
Inđija
Mladi radnik
Radnički (N)
Napredak
Srem
Proleter
Inđija
Mladi radnik
Radnički (N)
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Izveštaj utakmice
Bledi domaćin i borbeni gosti
07.04.2012 Viko Janković

Da nisu slučajno pobedili prošle nedelje u Sremskoj Mitrovici, fudbaleri Čukaričkog pokazali su i u Somboru malobrojnoj publici a da nisu za otpisivanje, jer su svojom borbenošću i voljom za osvajanjem bodova održali lekciju domaćinu koji je bledim izdanjem još jednom razočarao sve svoje simpatizere na Gradskom stadionu. Prvo poluvreme proteklo je u ravnopravnoj igri oba sastava a prvu i ozboljniju priliku imali su domaći fudbaleri, tek u 39 minutu, tačnije Mezei koji je sa desetak metara uputio šut pravo u golmana gostiju koji je ovaj šut odbranio nogom. Ovaj period igre obeležili su i žuti kartoni , a bilo ih je šest, po tri na obe strane.

Drugo poluvreme gosti žestoko kreću i već u 47 minutu u jednoj neuspeloj ofsajd zamci , Misini ulazi u šansu i oči u oči sa golmanom Žakulom upućuje jak udarac ali čuvar mreže domaćih odličnim refleksom izbacuje loptu. Šest minuta ksnije levo krilo gostiju Ivanović , u padu šutira glavom ali je Žakula ponovo na visini svog zadatka. Gol odluke pao je samo dva minuta kasnije, tačnije u 55 minutu kada po levoj strani , dobro uposleni Mihajlović ulazi u šesnaesterac domaćina i jakim šutem šalje loptu pod prečku i dovodi goste u vođstvo. Bio je to period kada su gosti dominirali terenom i stekao se utisak da su i došli da pobede i da nije bilo govora o tome da bi im i bod bio dovoljan. Na drugoj strani , domaći tim u kojem je , videlo se nedostajao požuteli centarhalf Mrđanin, sa bekovskom linijom koja je često gubila duele sa prodornim gostima da nije bilo čuvara mreže , iskusnog Žakule, poraz domaćina bio bi i veći. Sudijska trojka sa Milanom Ilićem na čelu dobro obavila svoj posao.

 

Sombor, 7. april 2012. godine. Gradski stadion, Gledalaca: 250. Sudija: Milan Ilić (Ćuprija) Pomoćnici: Pavle Piper (Čačak) i Nemanja Petrović (Užice) Delegat Đukić Milomir (Novi Sad) Strelac Mihajlović u 55 minutu za Čukarički. Žuti kartoni: Tomanović, Avrić, Miok i Veselinović (Radnički) a Ivanović, Misini, Grbić i Radojević (Čukarički) Crveni kartona nije bilo. Igrač utakmice Asmir Misini (Čukarički)
RADNIČKI (S) : Žakula, Topčagić (Jocić), Veselinović, Paunović, (Jovanović), Banić, Tomanović, Zelić, Miok (Stančetić), Kojić, Avrić i Mezei.
 ČUKARIČKI : Ristić, Janković, Popović, Đurić, Radojević, Trninić, Mihajlović, Grbić, Nikolić (Lambulić), Misini (Gavrilović), Ivanović (Đinkić)

 

Fudbal Fudbal Prva liga Srbije Radnički (S) Čukarički
Međusobne utakmice
2011-2012
07.04
16:00
Radnički (S)
Čukarički
0
1
17.09
16:30
Čukarički
Radnički (S)
2
1

Uporedni rezultati

Radnički (S)
 
Čukarički
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
1 (0) Dati poeni 3 (2)
3 (1) Primljeni poeni 1 (1)
-2 (-1) gol razlika na utakmicama +2 (+1)
0% (0%) Uspešnost 100% (100%)
Nema rezultata