XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
47%
26%
27%
Tipovanja
1
X
2
1
1
0
Utakmica tipovana 2 puta

 
2
Teleoptik
26
 
3
Studentski grad
20
4
Radnički (NB)
19
9
OFK Beograd
18
10
Lokomotiva
17
11
Mladenovac
16
Brodarac
GSP Polet Dorćol
TEK Sloga
Zvezdara
BSK Borča
Mladenovac
Jedinstvo
Sinđelić
Radnički (O)
Brodarac
IzveŔtaj utakmice
''Studenti'' ''upisali'' master

Goran Janković, trener Studentskog grada - foto: lična arhiva

Od troje bivÅ”ih zonaÅ”a, Studentski grad je najuspeÅ”niji i trenutno zauzima visoku treću poziciju u Srpskoj ligi "Beograd",Ā iza vodećeg dvojca Brodarca i Teleoptika. Drugi po efikasnosti navalni red, proslavio se na jučeraÅ”njoj utakmici protiv Lokomotive sa najubedljivijom pobedom u prvenstvu (7:2). Gledajući bodovni zbir, vidi se da je liga ujednačena i ā€™ā€™studenteā€™ā€™ od prvog iznad crte deli tek sedam bodova. Međutim, to ne umanjuje dosadaÅ”nje ostvarenje ekipe trenera Gorana Jankovića, koji uprkos visokoj poziciji u prvi plan ističe borbu za opstanak.

Ā 

- Protiv Lokomotive smo pružili najbolju partiju u premijernoj polusezoni. Imali smo velika očekivanja od duela sa ekipom sa ranžirne stanice, bili samouvereni, ali se iskreno nisam nadao tako dobroj igri. Postigli smo Å”est golova za poluvreme i svaki je pao iz izrađenih akcija, ne greÅ”kom protivnika. Pored toga, pogodili smo u dva navrata prečku i stativu i odigrali tečno i nadahnuto. U nastavku sam Å”ansu dao igračima sa klupe i otuda samo sedam golova u mreži protivnika - prve su impresije Jankovića.

Studentski grad je u odnosu na zonsko izdanje uspeo da sačuva oksnicu tima i sa pristiglim novajlijama sačinjen je uspeÅ”an spoj mladosti i iskustva. Od iskusnijih vedeta treba pomenuti Dabića, Jovančića, Ćuluma, Lemića, a od mlađih ozbiljno se nameću Paunović, Gavrilović, Å alipur, Å imunā€¦ Janković je posebno zadovoljan odnosom mladih igrača prema obavezama i njihovoj želji da da uče i napreduju.

Prvenstvo je dugo i u Studentskom gradu će težiti da ostanu u vrhu, među 3-4 najbolje ekipe, kako ne bi razmiÅ”ljali o borbi za očuvanje srpskoligaÅ”kog statusa. Ā 

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Studentski grad Lokomotiva
Međusobne utakmice
2020-2021
01.05
16:30
Lokomotiva
Studentski grad
1
0
24.10
13:30
Studentski grad
Lokomotiva
7
2

Uporedni rezultati

Studentski grad
 
Lokomotiva
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
7 (7) Dati poeni 3 (1)
3 (2) Primljeni poeni 7 (0)
+4 (+5) gol razlika na utakmicama -4 (+1)
50% (100%) UspeŔnost 50% (100%)
Goran112 i joÅ” 1 korisnika su tipovali utakmicu