XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
37%
16%
47%
Tipovanja
1
X
2
3
1
2
Utakmica tipovana 6 puta

Polet (K)
Mladost (BP)
OFK Vrbas
Radnički 1912
Bajša
Napredak
Sutjeska
Senta
Proleter (Nj)
Sloga
Izveštaj utakmice
Bačkogradištanci osvojili bod na debiju u vojvođanskoj ligi
19.08.2019 V. Jankov

Gradištanci se sad okreću okršaju sa Čelarevcima

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta bodom su debitovali u vojvođanskoj ligi. Imajući u vidu dešavanja na terenu u Adorjanu protiv starosedeoca vojvođanskog „severa“ Tise, podela plena je realan ishod.

- Imao je domaćin svoje šanse i mi svoje, istina ne mnogo, ali su mreže mirovale. Podela plena je najrealniji ishod utakmice, ali bi bilo lepše da je postignut i neki gol. Ovako, sve je završeno nenepopularnijim rezultatom 0:0. Rival je iskoristio prednost domaćeg terena i bolje otvorio utakmicu, jer smo mi ušli u igru malo stegnuto. To je razumljivo, jer je bila prva utakmica u vojvođanskoj ligi, uz to igramo ovu polusezonu bez povređenog golgetera Nenada Kudrića, a u startnoj postavi bila su trojica bonus igrača, golman Živko Kozarski, vezista Davor Jelić i napadač Branko Brankov. Međutim, brzo smo se oslobodili pritiska i kasnije bili ravnopravan, na momente i bolji, rival na terenu. Zadovoljni smo startom, sada nam predstoji okršaj sa još renomiranijim ČSK-om iz Čelareva pred našim navijačima i okrećemo se tom izazovu, rekao nam je po povratkuiz Adorjana trener Vojvodine iz Bačkog Gradišta Lazar Dabižljević.

Sve u svemu, okršaj u Adorjanu je bio pravi prvenstveni. Oba rivala su igrala tvrdo, ne jureći „grlom u jagode“, pa je zbog toga izostala lepršavost i efikasnost. Uz to, teren je neuobičajeno malih dimenzija i s lošom podlogom, pa je i to sputalo igrače oba tima da pruže više. Pored već pomenutog Nenada Kudrića, zbog lakše povrede ovoga puta je izostao i golman Isidor Milovanov, pa je najstariji klub imena Vojvodina nastupio na vojvođanskoj premijeri u sastavu: Kozarski, Vejin, Bilbija, D. Kudrić, Stefanov, Jelić (Marković), Bubanja, Pelengić, Bečanović, Brankov (Vender), Ilić (Šokoli).

Zonske lige Zonske lige Vojvođanska liga "Sever" Tisa Vojvodina
Međusobne utakmice
2019-2020
08.03
14:30
Vojvodina
Tisa
1
2
18.08
17:00
Tisa
Vojvodina
0
0

Uporedni rezultati

Tisa
 
Vojvodina
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (0) Broj pobeda 0 (0)
1 (1) Broj nerešenih 1 (0)
0 (0) Broj poraza 1 (1)
2 (0) Dati poeni 1 (1)
1 (0) Primljeni poeni 2 (2)
+1 (0) gol razlika na utakmicama -1 (-1)
50% (0%) Uspešnost 0% (0%)
PFL Sombor i još 5 korisnika su tipovali utakmicu