XS
SM
MD
LG
27.06.2017 Administrator

Srbija protutnjala pored Albanki na Palama!

Odbojkašice Srbije nisu imale mnogo problema u prvom kolu Balkanskog šampionata za juniorke na Palama. Izabranice Marijane Boričić savladale su posle nešto manje od dva sata igre selekciju Albanije sa 3:0 (25:19,25:19, 25:19).

Samo u prvom setu Albanke su uspjele da naprave probleme reprezentaciji Srbije, I to na njegovom početku. Povele su sa 5:0, pre nego što je Jakšićeva donela prvi poen Srbiji u ovom meču. Uspjele su one još jednom da naprave maksimalnih pet razlike pri rezultatu 8:3, ali je to bilo sve od njih u ovom meču.

Nošene velikom podrškom navijača u SPC “Peki” u Palama reprezentativke Srbije uspjevaju da okrenu rezultat, I trijumfuju u prvom setu rezultatom 25:19.

Drugi i treći set su praktično bili put u jednom smeru. Ekipa Marijane Boričić je diktirala ritam ove utakmice predvođena Lazovićevom, Kocićevom i Jovićevom, te su na kraju I ostvarili sigurnu pobedu od još dva puta po 25:19, što je bilo dovoljno za konačnih 3:0 u ovom meču.

U prvom meču dana Turska je savladala Rumuniju sa 3:1, dok u večernjem terminu igraju domaćin Bosna I Hercegovina i Crna Gora.

ALBANIJA – SRBIJA 0:3 (19:25,19:25,19:25)
SPC “Peki”
Gledalaca: 500

Albanija: Hasku, Kuši, Diša, Nanaj, Šira, Hisaj, Mola, Redžepi, Gerišia, Agoli, Kiri, Lamcelari, Tafa, Tanasi.

Srbija: Lazović, Jakšić, Milojević, Kocić, Sekulić, Radmilović, Veselinović, Bukilić, Carić, Jović, Đurđević, Mirosavljević, Boričić, Gršić.