XS
SM
MD
LG
Žarko Arsić je postavio novu vest
Župa do preokreta posle iskljucenja Vujovića

Župa                    3 (0)

Jedinstvo 1936  2 (1)


Aleksandrovac- Stadion Župe. Gedalaca: 100. Sudija : Uroš  Milanović ( Jagodina )6,Strelci: Filip Kovačević 72,Ivanović 74, Stepić 77minut za Župu, Gašić 15, N.Jovanović 48 za Jedinstvo. Žuti kartoni: L.Kovačević ,Ćirić, Knežević, Radović ( Župa), Zdravković, Milosavljević,S. Jovanović ,N.Jovanovic ( Jedinstvo) .Crveni kartoni: Vujić ( Jedinstvo).

 

Župa:Blagojević7,Cvetić 7,Bašić 6,5(Lazarević 7),M.Stepić 7,L.Kovačević 7,Ugrinić 6,5 ( Knežević6,5)Milić 7( Radović 7),Đorđević7,Ivanović7,Ćirić 7( Radovanović-),F.Kovačević 7,5.


Jedinstvo1936: Aleksić 6,Vujić 6 ,Stef.Đokić 7,Gašić 7, Zdravković 7( M.Marković -),Milosavljević 6,5,Milanović 6,5(Vujović 6,5),Stef.Đokić 7,S.Jovanović  7,Vidojević 6,5,N.Jovanović 6,5.


Igrač Utakmice: Filip Kovačević. 

Loše su fudbaleri Župe  otvorili utakmicu. U 5 minutu  gosti su mogli da povedu kada N.Jovanović izlazi sam ispred gola Župe sutira ali golman Blagojević sjajno interveniše. Igrao se 10 minut kada gosti izvode korner a Gašić sjajno skače i salje loptu iza ledja Blagojevića za 0:1.Mogli su gosti u 15 minutu  da povećaju  prednost loptu sa leve strane ubacuje N. Jovanović a Đokić šutira  ali igrači  Župe blokiraju njegov udarac . U 24 minutu glavni sudija Uros Milanović je napravio veliku grešku  prilikom napada za domaćina   blizu šesnesterca  veoma grubo interveniše  Gašić a sudija pokazuje da je  faul van šesnaesterca  kada su svi na stadionu mislili da će  Gašiću da dodeli crveni karton sudija pokazuje crveni Vujiću koji morao van igre pre vremena . Filip Kovačević izvodi slobodan udarac  i pogadja  stativu.Milić je imao šansu  u 38 minutu ali je sutirao daleko preko gola. Zanimljivo je i to da je prilikom dodele crvenog kartona  prekid je trajao preko dva minuta zbog protesta gostujućih  igraca  a sudija je prvo poluvreme produzio samo minut. U drugom poluvremenu Župe nastavljaju sa losom igrom , da bi u 47 minutu gosti  povećavaju  prednost na 0:2 a stelac je N .Jovanović.  Da je u fudbalu svašta moguće pa i to da ekipa izgubi dobijenu utakmicu vidjeno je u 72  minutu nakon  velika greške  golmana  Aleksića  kada Filip Kovačević  sutira sa 25  lopta prolazi kroz noge i završava u mreži za 1:2 bio je to sok za gostujuće  igrače  sto su domaci igrači iskoristili . Samo dva minuta kasnije u 74 minutu Župa  stiže do izjednačenja a strelac je  bio Ivanović, Da bi preokret i pobedu Župi doneo je Stepić golom u 77 minutu. Župa  posle pvog kola nalazi se na 6 mjestu sa osvojenih 9 bodova. 

0 0 pre 2 godine
Poslednja slika
Vlada20 pre 3 dana
Poslednji video
Hoki71 pre 6 sati