XS
SM
MD
LG
Žarko Arsić je postavio novu vest
Jedinstvo Paraćin u nadoknadi slavili protiv Meševa.

Meševo           0 (0)

Jedinstvo (P) 1 (0)


Kruševac- Mirčetov stadion.Gledalaca 500.Sudija : Nenad Đorđević (Bor)7.Strelci : M.Jovanović 90+5.Žuti kartoni: Savić (Mesevo), Radovanović, Tomić, Anđelković, Crnojački(Jedinstvo).


Meševo: Obradović 6, Marković 6, M.Nikolić6,5, A. Nikolić 6,5(Tomić -),Mitaković 7,Petrić 6,5(Živić-),Majdevac 6,5(Pendo-),Dašić 7, Savić 7,5,Petrović 6,5


Jedinstvo(P):Jokić-,Projić 7,A .Radovanović 7,Tomić 7Anđelković 6,5(Lazić 6),Stanisavljević 6,5,Crnojački 6,5,(J.Jovanović -),Pavlović 6(Petrović-),M.Radovanović 6,Krkić 6,M.Jovanović 7.


U prvom poluvremenu igralo se na sredini terena.Prvi su zapretili gosti preko Anđelkovića u 18 minutu. Domaćin je imao odličnu šansu u 44 minutu kada Aleksa Nikolić šutira a Andrija Radovanović uklizava i otklanja opasnost. U drugom poluvremenu u 60 minutu ponovo Nikolić olkevao i dozvolio da mu Tomić skine loptu a svi su na tribinama već su je videli u golu.
Bolju igru u prvom delu gosti su krunisali u nadoknadi vremena u 95 minutu kada je niotkuda se pojavio Jovanović i postiže gol za pobedu i veliku radost gostiju. Veoma dobri sudija načinio je grešku kada je pokazao da ce utakmica biti produžena 4 minuta a gol je postignut na isteku petog .

 

0 0 pre 2 godine
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 3 sata