XS
SM
MD
LG
zarearsic je postavio novu vest
Fud zavrsio prvenstvo pobedom.

Fud                   3 (0)

Mladost (DK)  1 (1)


Brus-Gradski Stadion. Bez prisustva publike.Sudija: Lazar Marković 7(Aleksandrovac). Strelci:Pavlović 65 iz penala,Luković 81,85 min za Fud,Vujić 36 min za Mladost.Zuti kartoni: A.Simic(Fud),Blagojević, A.Pavlović ,N.Savić (Mladost) .


Fud: Jovanović 7,5,Čaloveić7,5,Zdravković 7,Mitrović 7,Jelić 7,Pavlović 7,Luković 8,5,Nikolić 7(Zdravić7) ,Simić 7(Terzić 7),Čolić 7(Vuković-),Obradović 7(Čolić -).


Mladost (DK): Trajković 8,M.Petrović 7,Savić 7,Svrzić 6,A.Petković  6,Ružić 6,M.Blagojević 6,5,I.Jovanović 6,Vujić 7,5,Vasić 6,5,M.Petković 6.

Igrač Utakmice: Luković (Fud)


U poslednjem kolu Fud  je na svom terenu triunfovao nad ekipom Mladosti iz Donjeg Katuna.  Pomalo i iznenađujuće gosti su poveli u 36 minutu a strelac je bio Vujić.  Fudovci su se trgli teku 65 minutu kada je Nemanja Pavlović iz penala popravnao rezultat.Domacin je došao do preokreta i pobede golovima najboljeg igrača  Lukovića koji je sa dva gola u 80 i 85 minutu doveo domaćina do pobede.Fud je na kraju prvenstva na 9 mestu sa pedeset i jednim  bodom .U niži rang se sele Donji Kopaonik iz Razbojne koji su osvojili samo 35 bodova što nije dovoljno za opstanak u ligi kao i ekipa Ribnika koji nisu osvojili ni jedan bod.Od naredne sezone u Prvoj Rasinskoj Ligi će igrati ekipa ekipa Rubina iz Donjeg Stupanja. 

 

0 0 pre 2 godine
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 2 sata