XS
SM
MD
LG
Žarko Arsić je postavio novu vest
Fud osvojio samo bod protiv Sloge iz Lozne

Fud          2 (1)

Sloga (L) 2 (0)


Brus- Gradski Stadion. Bez prisustva publike.Sudija: Lazar Pršić 7(Kruševac). Strelci: Luković 12 ,N.Nikolić 52 min(Fud),Petrović 70 min(iz Penala),Mar. Kovačević  80 min (Sloga).Žuti kartoni:Čaloveić N.Nikolić (Fud),Petrović, Matejić ,Milošević ,Karadžić, Mar.Kovačević ,Nedeljković (Sloga ).Crveni kartoni: S.Nedeljković (Sloga).


Fud: Jovanović 6,5,Čaloveić 6,5,Zdravković 6,5,Mitrovic 6,5,Pavlović7,M.Čolić 7(Jelić -),Luković 7,N.Nikolić 7,5(Terzić 6,5),Simić 7(Obradović-),M.Nikolić 7,Minic 7.


Sloga:S. Petrović 6,5,Mil.Kovačević6,5,Matejić 5,S.Nedeljković 5,Milošević 6,N.Petrović 6,5,Karadžić 7,Milojević 6,5,Milosavljević6,5(N.Nedeljković 6,5),Mar.Kovačević7,5,Šljivić 6,5(D.Nedeljković-)

 Igrač Utakmice: Marko Kovačević.(Sloga).
U odloženog utakmici Fud je dočekao odličnu ekipu Sloge iz Lozne koja je bolje otvorili utakmicu i imali šansu u 11 minutu Kada je šutirao Karadžić. Samo minut kasnije  šansa na drugoj strani  a Luković postiže gol za 1:0.Propustio je glavni sudija da pri rezultatu 1:0 dosudi klasičan penal za domaćina. U 27 minutu  Milivoje Nikolić je imao veoma lepu šansu za gol kada izlazi pred gol gostiju golman kreće i staje rusi Nikolića van šesnaesterca a sudija golmanu pokazuje žuti karton. Gosti su pretili ii u 20 min kada šutiraju pravo u golmana. U 40 min odlično su odigrali akciju domaći Čaloveić i Minić  i Zdravković  koji odlično uočava Nenada Nikolića  ali on šutira preko gola. Pred sam kraj poluvremena  gosti su imali šansu iz slobodnog udarca  ali sut Milana Kovačevića  golman izbacuje preko gola u korner. U drugom poluvremenu domaćin povećava rezultat na 2:0 u 52 min a strelac je Nenad Nikolić. Gosti su ostali sa igracem manje jer je Z og udaranja protivničkog igrača iskljucen Srdjan Nedeljković. Uspeli su gosti da smanje iz penala kad Čaloveić rukama obara gostujućeg igrača a sudija pokazuje na belu tačku,siguran je bio Petrović 2:1. Umesto da domaćin  utakmicu mirno privedu kraju dozvolili su da gosti postignu gol u 80 min kada posle sutra Nenada Nedeljkovića  golman brani a na odbijenu loptu natrcavačava Marko Kovačević  i postiže gol za radost gostiju a za domaćina neočekivani šok.Na kraju  gosti zadovoljni bodom a domaćin ostaje da žali za izgubljena dva .

 

0 0 pre 2 godine
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 4 sata