XS
SM
MD
LG

Petar Majstorović (27), posle dve i po godine napušta Sremac

Petar Majstorovič, pred novim izazovima

  Posle dve i po godine okončana je saradnja Petra Majstorovića iz Kupinova i Fudbalskog kluba Sremac iz Deča. Vreme provedeno u Deču, Petar će po mnogo čemu pamtiti.

  - Iza mene su dve i po prelepe godine provedene u Sremcu – kaže Petar Majstorović – Došao sam u klub kada je bio u MOL-u Istok i te, 2020/21. takmičarske godine osvojili smo prve mesto i plasirali se u Sremsku ligu. Odigrao sam i celu prošlu sezonu uspešno, kada smo obezbedili opstanak, što nam je i bio cilj. Ova polusezona je poslednja za mene što se tiče dresa Sremca. Mogu slobodno reči da je period proveden u Deču jedan od najlepših u mom životu. Pored osvojenog pehara, uz veliku pomoć saigrača i uprave kluba, na terenu sam zaprosio tadašnju devojku Jovanu, a sadašnju suprugu. Sremac napuštam jer mislim da je došlo do zasićenja i da je vreme da se oprobam u jednom drugom klubu, novoj sredini.

  Fudbalsku karijeru Petar Majstorović je započeo u rodnom Kupinovu. Trenutno je u Rumi.

  - Iz Kupinova sam prešao u Donji Srem iz Pećinaca, u vreme kada je bio član Super lige - nastavlja Petar – Na Suvači sam proveo godinu dana, a trener mi je bio Vlado Čapljić. Vratio sam se, potom, na pozajmicu u Kupinovo i te sezone osvajamo prvo mesto u Sremskoj ligi i prelazim u Vojvođansku ligu. Posle nekoliko sezona, fudbalski put me vodi u 13. maj iz Zemuna, odakle u Slobodu iz Donjeg Tovarnika, s kojima osvajam šampionsku titulu u Sremskj ligi. Sledeći klub mi je Napredak iz Popinaca, pa Sremac iz Deča. Ostaje žal što sa Napretkom nisam osvojio ništa. No, ko zna!?

Sa šampionskim peharom Sremca iz Deča

Prosidba na terenu