XS
SM
MD
LG

Dve uzastopne pobede stonotenisera i stonoteniserki Goča

Na startu prvenstva Kvalitetne lige SSKCR stonoteniseri Goča iz Vrnjačke Banje zabeležili su dve pobede. U prvom kolu savladali su ekipu Arilja sa 4:1, istim rezultatom slavili su vrnjčani i u drugom kolu protiv ekipe Jagodine. U ovom meču briljantno je igrao i zabeležio pet pobeda u setovima njihov igrač Dejan Šišković, on je pobedio jednog od najboljih igrača u ovoj ligi i prvog igrača Jagodine Milana Milanovića.

Odlični uslovi za igru u prvom prvenstvenom turniru odigranom u hali sportova igrači Goča iskoristili su prednost domaćeg terena i na turniru zauzeli prvo mesto na tabeli. U ekipi Goča nastupaju Dragojlović, Miletić, Trifunović, Šišković i povratnik u klub i značajno pojačanje Vlajković. Podsetimo da se Prvenstvo u ovoj ligi održava po turnirskom sistemu i po dva meča.

U drugoj ligi grupa ’’Jug’’ za stonoteniserke prvi turnir u Pirotu, stonoteniserke Goča su ostvarile dve pobede i to protiv ekipa Dubočica iz Leskovca 4:1 za vrnjčanke i pobeda 4:2 protiv Lužnice iz Babušnice, u narednom meču protivnice stonoteniserkama Goča biće stonoteniserke Pirota.