XS
SM
MD
LG
10.08.2022 Administrator

"Kvartet" igra poslednje utakmice grupne faze

Po svemu sudeći, ekipa „Janoš Žolnai Žole“ će večeras igrati poslednju utakmicu na turniru - foto: G. Lazić

Iz dana u dan postaju jasnije neke nepoznanice petrovoselskog Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Zoltan Nađ Čampika“. Osme večeri poslednju utakmicu u grupnoj fazi takmičenja odigrali su najmlađi učesnici, kadeti AFK-a iz Ade, a kako su zabeležili sve poraze, bio im je to i oproštaj od turnira. Na šest utakmica zabeležili su isto toliko poraza i gol razliku 6:23. Večeras će poslednje utakmice grupne faze odigrati bečejska ekipa Super klopa, novobeogradska Vukša šped i petrovoselske ekipe Eurosvit NK automobili i Janoš Žolnai Žole.

Evo rezutata osmog dana turnira: Super klopa (Bečej) –Kancelarija za mlade (Bečej) 3:2, Kadeti AFK (Ada) – Eurosvit NK  automobili 0:5, Bečejprevoz (Bečej) – Agromaus (Nadalj) 2:5 i Bečejprevoz – Kafe bar Nađa (Kumane) 1:2. Efikasnost je zadržana na pet golova po utakmici, jer se na četiri okršaja mreža zatresla 20 puta. U dosadašnjih 30 utakmica postignut je ukupno 161 gol.

Večerašnji programima sledeći raspored: od 20 sati igraju Super klopa (Bečej) – Janoš Žolnai Žole, od 21,45 sastaju se Super klopa – Eurosvit NK automobili, od 21,30 na terenu će biti Vukša Šped (Novi Beograd) – Maćika Križak Novosleci (Bečej) i od 22,15 snagu će odmeriti Vukša Šped – Kancelarija za mlade (Bečej).

Posle večerašnjeg programa, ostaje još četiri dana da se igraju utamice grupne faze takmičenja. Po četiri najuspešnije ekipe iz obe grupe nastavljaju takmičenje u četvrtfinalu, kada će igra trajati dva puta po 20 minuta. Rečju, sportsko-rekreativna zabava po meri ne samo Petrovoselaca, jer dolaze ljubitelji malog fudbala i iz okolnih mesta, završiće se iduće nedelje.

Podsetimo, nagradni fond je 300.000 dinara, koji će podeliti tri prvoplasirane ekipe. Priznanja će dobiti i najuspešniji pojedinci, igrač, strelac i golman.