XS
SM
MD
LG
05.08.2022 V. Jankov

Memorijal "Zoltan Nađ Čampika" – 4. dan: Povećava se efikasnost

Detalj sa utakmice Memorijala "Zoltan Nađ Čampika" u Bačkom Petrovom Selu - foto: G. Lazić

Kako odmiče Memorijal "Zoltan Nađ Čampika" u Bačkom Petrovom Selu, tako se povećava efikasnost. Četvrtog dana turnira na četiri utakmice postignuta su 24 gola ili šest po utakmici. Do sada su evidentirana 73 gola na 15 utakmica. Kada se zna da se fudbal, pogotovo mali, igra za golove, onda je to najbolji „mamac“ za gledaoce, pa nečudi što je tribina kraj rukometnog igrališta u centru sela svako veče puna. Ima šta da se vidi, a i sportska zabava je zagarantovana. Gledaoci su već izabrali svoje miljenike i imaju za koga da navijaju.

Evo i rezultata četvrtog dana turnira: Kadeti AFK (Ada) – Maćika Križak Novoselci (Bečej) 1:2, Janoš Žolnai Žole – Eurosvit NK automobili 0:7, Kafe bar Nađa (Kumane) – Dragon Bal Junajted (Turija) 6:2 i Severtrans (Senta) – Kafe bar Nađa 5:1.

Za sada u jednoj grupi vodi Eutosvit NK automobili sa šest bodova iz tri utakmice (12:3 gol razlika) i Križak Maćika Novoselci sa istim brojem bodova iz dve utakmice (5:3). U istoj grupi su „fenjerdžije“ kadeti AFK-a iz Ade, koji su izgubili sve tri utakmice (3:9). U drugoj grupi po šest bodova imaju Fortuna Sukur Metal iz Bečeja iz dve utakmice (6:3) i Severtrans iz Sente iz tri utakmice (8:6), a ekipa Mi nismo anđeli iz Bačkog Petrovog Sela je bez bodova iz dve odigrane utakmice (3:5).

Program petog dana je sledeći - od 20 sati igraju: Kadeti AFK (Ada) – Eurosvit NK automobili, od 20,45: Severtrans (Senta) – Agromaus (Nadalj), od 21,30: Mi nismo anđeli -  Agromaus i od 22,15: Super klopa (Bečej) – Maćika Križak Novoselci (Bečej).