XS
SM
MD
LG
01.08.2022 V. Jankov

Petrovoselski noćni turnir u malom fudbalu

Petrovoselci Čampiki u čast - foto: V. Jankov

Sa prvim avgustovskim danom startuje petrovoselski turnir u malom fudbalu, od ove godine Memorijal "Zoltan Nađ - Čampika". Prijavljeno je 14 ekipa iz Bačkog Petrovog Sela, Beograda, Bečeja, Kumana, Nadalja, Novog Bečeja i Turije, koje su podeljene u dve grupe.

Po četiri ekipe iz grupe nastavljaju takmičenje u četvrtfinalu. Nagradni fond je 300.000 dinara. Turnir se igra u večernjim satima i svako veče su na programu po četiri utakmice.

- Večeras je predviđeno svečano otvaranje turira u 19 sati, a samo večeras će se igrati tri utakmice. Večerašnji program je: Severtrans Senta – Dragonball united (19,45), Janoš Žolnai Žole – AFK Ada kadeti (20,30) i Eurosweet – Kancelarija za mlade Bečej (21,15).

Utakmice grupne faze takmičenja igraju se dva puta po 15 minuta, a od četvrtfinala igra se dva puta po 20 minuta. Od sutra se igra svako veče od 20 sati po četiri utakmice, rekao nam je u ime organizatora Goran Lazić.

A organizatori prvog Memorijala "Zoltan Nađ Čampika" su Opština Bečej, Kancelarija za mlade bečejske opštine, Savez sportova opštine Bečej, Mesna zajednica Bačko Petrovo Selo i FK Jedinstvo.  

Petrovoselci Čampiki u častFOTO: V. Jankov