XS
SM
MD
LG

Tekken 7 kvalifikacije za svetski esports šampionat na Baliju - Prijave su otvorene!

Foto: SESE

Igrate Tekken 7 i želite vaše veštine da prikažete na najvišem nivou? SESE vas poziva da se prijavite za kvalifikacioni turnir za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat na Baliju koji nosi nagradni fond od pola miliona dolara! Prijavite se OVDE!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo nacionalne Tekken 7 kvalifikacije za veliki Svetski esports šampionat u organizacija IeSF-a, koji će se krajem godine održati u Indoneziji, na ostrvu Bali.

Najbolji igrač sa nacionalnih Tekken 7 kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru u Bakuu, u Azerbejdžanu. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira! Prijavite se OVDE! Čekamo vas!

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 09. decembra 2022. godine. Ove godine na IESF -u igraće se ukupno šest esports naslova, a timovi iz Srbije će pored Tekkena imati priliku da se oprobaju i u kvalifikacijama za CS:GO, Dotu 2 i PES. Prijave za ostale kvalifikacije biće objavljene tokom prve polovine aprila.

Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR