XS
SM
MD
LG

Humanitarnom utakmicom veterana Partizana i Trstenika PPT počeo novogodišnji turnir

Humanitarni susret veterana Partizana i Trstenika PPT u Trsteniku - foto: D.Ivanovića

Sportski centar Trstenik i klub malog fudbala "Čaršija" iz Trstenika organizovali su humanitarni meč za lečenje dečaka Damnjana Dače Pavlovića. Ovo je ujedno bio i uvodni deo tradicionalnog novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u kome su se sastali veterani FK Partizan iz Beograda i FK Trstenik PPT, koji se održava u Hali sportova u Trsteniku.

Utakmicu je sa tribina pratio veliki broj gledalaca koji su plaćenom ulaznicom isto tako dali svoj doprinos ovoj akciji. Pre utakmice intonirana je državna himna "Bože pravde", paljene su prskalice a sa razglasa je emitovana muzika.

"Drago mi je da smo došli ovde u Trstenik da učestvujemo u ovoj humanitarnoj akciji, da pomognemo lečenje dečaka Dače. Nismo došli u punom sastavu zbog poznate situacije sa korona viriusom. Partizan je kao klub napravio akciju gde će veći broj naših dresova biti na aukciji, kako bi se prodajom skupilo što više novca. Drago mi je isto tako danas je podržao veliki broj navijača, ima ovde dosta naših "grobara" poznato mi je to. Hvala im na podršci i učešću u akciji" - rekao nam je veteran FK Partizan Nebojša Vučićević.

Dragoljub Pavlović Šura, veteran FK Trstenik PPT zahvalio se FK Partizan, čiji su veterani ovom utakmicom ali i dresovima dali veliki doprinos akciji pomoći dečaku Dači. Zahvalio se isto tako i organizatoru kao i navijačima. Andrea Arsović se pridružila ovoj humanitarnoj akciji, ona je ustupila svoj dres sa Olimpijade u Tokiju, Maja Krstajić iz Partizan angažovala se da veterani FK Partizan učestvuju u uvodnom delu novogodišnjeg turnira. Svi se nadaju da će ova humanitarna pomoć ostvariti cilj za Dačino lečenje.