XS
SM
MD
LG

INation porazom od Bluejays-a završio učešće na CEE Šampionatu

Foto: CEE

Nakon velike borbe za polufinale CEE powered by INTEL šampionata, iNation je izgubio od Bluejays-a, što znači da je 4Glory poslednji preostali srpski predstavnik na turniru!

Sinoć smo imali priliku da uživamo u jednom uzbudljivom duelu, punom preokreta, gde je makedonska ekipa, Bluejays, uspela da dođe do važne pobede. Sve je počelo na Miražu, gde je dugo delovalo kao da će naši momci povesti sa 1-0, pošto su u jednom trenutku poveli sa 13-8. Ipak, tada su kompletno stali, a Bluejays-i su to znali da iskoriste, zbog čega su sa 8 uzastopnih rundi napravili veliki preokret.

Zatim je usledio Nuke, mapa na kojoj se do sada iNation pokazao kao vrlo dobro ekipa. Ipak, sam tok meča je bio vrlo sličan kao onom na prethodnoj mapi, samo su akteri bili obrnuti. Ovoga puta su Makedonci došli do velike prednost, ali je onda usledila velika serija Choiv-a i njegovih momaka. Prvi deo su izgubili sa 11-4, da bi do kraja protivnicima prepustili samo 2 runde. To je značilo da ćemo gledati treću i odlučujuću mapu.

Igrao se Ancient, a ovoga puta je naša ekipa bolje otvorila osvojivši 4 uvodne runde. Nažalost, tada im ponestaje ideja na T strani, zbog čega odličnom defanzivom Bluejaysi dolazi do 9 rundi u prvom delu. Drugi deo ponovo bolje startuje iNation, zbog čega je rezultat u trenutku bio 11-11. Sve je bilo otvoreno, ali su Makedoci ipak bili skoncentrisaniji, zbog čega su osvojili 5 od poslednjih 6 rundi, što im je bilo dovoljno za veliku pobedu.

Nažalost po naše momke, oni su ostali bez plasmana u polufinale, koje bi im obezbedilo deo novčane nagrade. Bili su veoma blizu, zbog čega će ovakav poraz sigurno boleti, ali se nadamo da ćemo ih uskoro gledati u još jače izdanju.

Što se tiče naših ekipa na CEE Šampionatu, 4Glory će se večeras od 20:00 sastati sa favoritima, SKADE-om, gde se nadamo da će uspeti da se domognu tog polufinala. Da li verujete da c0llins i momci mogu da nastave dobru formu i da naprave korak dalje od iNation-a?

Izvor: RUR