XS
SM
MD
LG

Meševo nastavlja sa lošom igrom, osvojili samo bod protiv Brzog Broda

Fudbaleri Meševa - foto: Žarko Arsić/facebook

Ponovo je ekipa Meševa osvojila samo bod kod kuće. Tomić je u 6. minutu posle gužve u šesnaestercu gostiju se najbolje sna[ao i postigao gol za 1:0. Imali su šansu domaći fudbaleri da povećaju prednost u 23. minutu, ali se odlično istako golman gostiju. Samo minut kasnije u 33. minutu gosti su zapretili posle kornera, Zemović je zakasnio a odbrana domaćina je otklonila opasnost. I Ristić je imao šansu posle šuta sa 30 metara, ali golman gostiju Ilić interveniše.

Imali su gosti šansu kada je Savić pogrešio, a Tomić imao odličnu priliku ali golman Obradović sjajno odbranio. U 44. minutu gosti traže penal, jeste lopta pogodila u ruku igrača domaćih ali je ruka bila uz telo, tako da nije bilo delime da li je penal ili ne.

Do kraja susreta domaćin je imao šansu, kada je pogođena prečka a Stamenković dobro intervenisao. Gosti su kaznili promašaje domaćih u 79. minutu kada gol postiže Konstantinović za konačnih 1:1.

Meševo se posle ovog kola nalazi na 12. mestu sa samo osvojena 2 boda. U sledećem kolu Meševo gostije ekipi Budućnost iz Popovca.

Meševo - Brzi Brod 1:1

Kruševac - Mirčetov stadion. Gledalaca: 600. Sudija: Dušan Miladinović (Niš) 6. Strelci: Tomić u 6. minutu za Meševo, Kostadinović u 78. minutu za Brzi Brod. Igrač utakmice: M.Nikolić.

Meševo: Obradović 7,5, Marković 6,5, M.Nikolić 8, Zdravković 7, Pavlović 7, Mitaković 6, Ristić 7 (Novaković -), Živić 6,5 (Majdevac -), Pecić 6,5, Savić 7, Tomić 7, (Džugurdić 7).

Brzi Brod: Ilić 7, Stanković 7, Stamenković 7, Anđelković 7,5, Đorđević 7,5, Konstantinović 7,5, Jemović 6,5 (Marković-), Stojanović 7, Tošić 7, Kostić 7,5, Milošević 6 (Pavlović-).