XS
SM
MD
LG

3. Memorijalni turnir u futsalu "Peđa Gajić" u Šimanovcima

Viktor mob najbolji

Posle jedanaest takmičarskih dana, „spuštena je zavesa“ na 3, Memorijalni turnir u futsalu „Peđa Gajić“ u Šimanovcima. Završnog dana, najpre je odigrana utakmica za 3. mesto: Hurricane – Klinci 2:1 (Kitanov 1, Kostić 1 – Jelić). U finalnom meču, Viktor mob je bio uspešniji od Soccera 3:2 (Đurić 2, Inajetović 1 – Knežević 1, Lazić 1). Najbolji strelac turnira bio je Aleksandar Tomić (Soccer) sa 9 postignuta gola, dok su za najboljeg igrača i golmana proglašeni Nikola Rnić (Soccer), odn. Stevan Ljubić (Hurricane). Najbolje ekipe i pojedinci nagrađeni su peharima i plaketama, uz novčane nagrade: Viktor mob – 200.000 dinara, Socerr – 90.000, a Hurricane – 50.000 dinara. Nagradu za fer-plej dobila je ekipa Deč.

  Organizatori su, pre finalne utakmice, organizovali „pravu brazilsku aktmosferu“, a zapaženi nastup imali su i članovi Moto kluba „Ortodox“ iz Šimanovaca.

- Prvi utisci su, zaista, fenomenalni - ne krije zadovoljstvo Andreja Radosavljević, predsednik Organizacionog odbora – Gledaoci su prepoznali našu ideju i napore da na najbolji način predstavimo futsal kao sport. Imali su priliku da „na delu“ vide, između ostalog, mnoge bivše i sadašnje reprezentativce. Ono što je, ipak, najvažnije je da smo prikupili značajna novčana sredstva, koje ćemo usmeriti na pravu adresu. Koja je suma u pitanju, znaćemo za dan – dva, kada se svedu svi računi. Još jednom se zahvaljujemo opštini Pećinci, mesnoj zajednici Pećinci i svima ostalima, koji su na bilo koji način pomogli organizaciju memorijalnog turnira.

  Zahvaljujući mladim sportskim pregaocima iz Šimanovaca, sećanje na Peđu Gajića ne bledi!

 

Brazilska atmosfera

Aleksandar Tomić, najbolji igrač

Stevan Ljubić, najsupešniji golman

Nikola Rnić, najbolji igrač

Andreja Radosavljević, "glavni ideolog" turnira