XS
SM
MD
LG

XI Turnir u malom fudbalu "Pančevo 2021": Pobednik Auto delovi Mima

Pobednik turnia Auto delovi Mima

U gradu na Tamišu završen je XI Turnir u malom fudbalu Pančevo 2021 posle sedam dana igranja na terenu SRC Mladost. Turnir je svake večeri pratilo veliki broj ljubitelja malog fudbala, a u finalu bilo je preko 500 gledalaca na tribinama. Na turniru su učestvovale 16 ekipa koje su bile raspoređene po grupama i viđene kvalitetne utakmice, a kasnije u borbama za pobednika turnira. U finalu su se sastale Auto delovi Mima i Restoran Kordun i bolja je bila ekipa Auto delovi Mima koja je ubedljivo savladala svog protivnika sa 5:0.. Pobednik turnira ekipa Auto delovi Mima osvojio je nagradu od 200.000 dinara i pobednički pehar turnira. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Stefan Dimić (Restoran Kordun), najbolji strelac turnira je Filip Pešterac (Dinamo), a najbolji golman Dalibor Breti (Home pica). Turnir je sudio sudijski par Goran Medaković i Dragan Milanović (obojica Pančevo). Organizatora turnira i predsednik Ivan Štopulj povodom ovog turnira rekao je:

-I ove godine organizovali smo uz pomoć mnogih sponzora kvalitetan turnir sa ekipama koje su pokazale lepe igre i majstorije u prethodnim danima turnira.Drago mi je da su tribine uvek bile popunjene i da su ljudi zadovoljni odlazili sa turnira. U finalu su se plasirale dve najbolje ekipe i svojim igramai rezultatima su to i zaslužile. očekujem da ćemo i sledeće godine svi biti na istom mestu i da sa ovog turnira svi zajedno nositi lepe uspomene.-

Rezultati polufinalnih utakmica: Restoran Kordun – Home pica 5:2, Dinamo – Auto delovio Mima 2:8. Za treće mesto: Dinamo – Home pica 3:0.

Finale turnira: Auto delovi Mima- Restoran Kordun 5:0.

Auto delovi Mima:Stefan Vujasinović 1, Stefan Krkobabić, Milan Knežević, Slobodan Lazić, Miljan Radmanović, Aleksandar Tomić 2, Vladimir Milovćević 1, Budimir Borisavljević 1 Nikola Rnić, Vanja Vuković, Jovan Vukajlović, Predrag Janjović.

Restoran Kordun: Stefan Dimić, Nemanja Jevtić, Ognjen sekulić, Aleksa Milosavljević, Elvis Ramadani, Marko Rudić, Srđan Todorović, Nikola Sabovljev, Tigran Goranović, Željko Arsić.

 


Viking : Forum
Indians : Kikinda
Dinamo : Kraljevićevo
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Forum 9 6 2 1 20
2 Dinamo 9 6 1 2 19
3 Kikinda 9 4 2 3 14
4 Indians 9 3 1 5 10
5 Kraljevićevo 9 2 3 4 9
6 Viking 9 1 1 7 4