XS
SM
MD
LG

Prvi radni dan Ogarčana

Dogovor

Šumar juri Sremsku ligu

  Fudbaleri Šumara odradili su prvi trening. Več na samom startu priprema, očigledno je da su svi željini fudbala i rada. Optimizam je očigledan i ističu se šampionske ambicije u sledećoj sezoni Međuopštinske ligr Srem – grupa Istok.

  Predsednik kluba, Milan Radojčić, je jasno odredio prioritete pred novu takmičarsku sezonu.

  - Tokom prethodne sezone, čvrsto smo odlučili da se klub što pre stabilzuje – kaže Radojčić – Vreme sveopšte fudbalske apatije u Ogaru mora biti iza nas. Ne mislimo sam na seniorsku ekipu, već i na mlađe kategorije. Dakle, cilj je Sremska liga! Fudbalski kadar smo poprilično pojačali. Za sada, novi igrači su: Mirko Mitrović (Sremac, Dobrinci), Nikola Tovarović (Jelen, Jelenča), Nenad Mitrović (Donji Srem 2015, Pećinci) i Nenad Đuričić (Sloboda, Donji Tovarnik). U toku su pregovori sa još 4-5 fudbalera. Klub je napustio samo Marko Rajić. Novina je i stručni štab. Ekipu će voditi Nikola Cvetićanin, doskorašnji trener Sloge iz Vognja i njegov pomoćnik Darko Šućin. Treniraće se četiri puta nedeljno, uz odigravanje više prijateljskih utakmica i to sa ekipama iz većeg ranga: Napredak (Popinci), Sloga (Voganj), Partizan (Vitojevci), Borac (Klenak) i Jedinstvo (Ruma).

  Novom treneru Nikoli Cvetićaninu je jasno u kakvu je sredinu došao.

  - Vrlo brzo smo se prepoznali, jer su nam ciljevi zajednički – ističe ttrener Cvetićanin – Jasno mi je da sam došao u novu sredinu i da ću raditi sa novim igračima. Izazov je ogroman. Međutim, izazova se ne plašim!

 

Prvi trening

Čelnici kluba