XS
SM
MD
LG

Mišo i Majdan čekaju nove asove

Prelep ambijent u Majdanu

Na sportskim terenima u Majdanu (Gornji Milanovac) u nedelju počinje tradicionalni, dvadesetdrugi turnir u malom fudbalu "SAN SAVIĆKO 2021" čiji je organizator sportski novinat i publicista Mišo Savićević dugogodišnji dipisnik "Sporta". Na njegovom imanju, prelepom travnatom terenu u mestu podno Rudnika, ljubitelji fudbala "na petopacu" uživatće u majstorijama pionira, seniora i veterana.

Prvi će na teren izaći oni najmlađi, pioniri u nekoliko starosnih kategorija. Najstariji će biti dečaci rođeni 2007. godine a nastupuće i ekipe sa fudbalerima 2009. i 2010. godište.

Počasni gosti turnira 2019.: Petković, Savićević (organizator), Kolarević i Katić

- Očekujemo dolazak desetak ekipe i svim konkurencijama. Oni će i otvoriti turnir i najviše vremena provoditi na terenu. Pored fudbalera nastupuće i mladi šahisti i takmičari u pikadu.kaže Mišo Savićević, organizator ovih sportskih takmičenja, pre svega druženja.

Učesnici turnira u m. fudbalu 2019. foto: Stole

Kao i raniji godina svojih "pet minuta" imaće i fudbalske ekipe seniora i veterana.. Oni će svoje utakmice igrati pod svetlom reflektora.

Nema sumnje da će se na ovogodišer druženje odazvati veliki brojn ekipa i takmičara pojedinaca s obzirom da je prošlogodišnje susretanje održano sa minimalnim brojem učesnika ѕbog sada već odlazeće Korone.

- Treba reći da su u proteklih godina na ovom turniru prve fudbalske korake napravili sada već afirmisani igrači koji su igrali ili još uvek nastupaju za brojne klubove širom naše zemlje. Nadamo se da će i neko od sadašnjih dečaka napraviti uspešnu karijeru poput recimo Ilije Katića bivšeg reprezentativca i internacionalca koji je bio naš gost pre dve godine. Njegov dolazak očekujemo dolazak očekujemo i ovoga puta - kaže Miloš Savićević, dugogodišnji organizator ovih fudbalskih smotri.