XS
SM
MD
LG

Pojavila se FIFA 22 closed beta za određene platforme

Foto: EA Sports

Izvor: RUR

Izgleda da ćemo veoma uskoro moći da vidimo kako izgleda nova FIFA 22.

Izlazak Fife 22 nije daleko, a odabrani fudbalski fanovi će prvi put iskusiti igru u Fifa 22 beti koja je već dostupna na nekim platformama. Mala selekcija igrača će biti pozvana u betu i pružiti povratne informacije, zato obavezno bacite oko na svoje mejlove.

Iako ne znamo kada tačno treba da stigne nova fudbalska simulacija, closed beta se očekivala negde u avgustu. Međutim, možda ćemo je videti i pre nego što se očekivalo. Na Twitter-u je ”procurela” slika FIFA 22 beta ekrana koji će moći da vide korisnici PS4, PS5 i Xbox One konzola.

Closed beta znači da će samo odabrani igrači moći da u njoj učestvuju, a čini se da će prvu šansu dobiti Fifa igrači iz Sjedinjenih Država i Velike Britanije koji su se prijavili putem mejla. Da bi ste i vi imali šanse da upadnete u closed betu, potrebno je da prihvatite da vas Fifa i EA obaveštavaju putem mejla. Obavezno selektujete opciju koja glasi “EA may email me about EA news, products, events and promotions” kada pravite nalog.

Closed beta bi trebala da je teška 39 gigabajta, a možete igrati deset timova kao što su Atletico Madrid, Chelsea, Borussia Dortmund, Inter, Liverpool, Man City, Milan, Paris SG, Real Madrid,  Tottenham i Soccer Aid.