XS
SM
MD
LG

Južnobanatska liga Zapad plej-off finale: Kačarevci u viši rang takmičenja

Predsednik FSO Opovo-Kovačica Predrag Perović i kapiten Predrag Okuka

Jedinstvo Stević - Dolovo 3:0 (1:0) (1:1 prvi meč)

Kačarevo. Sudija: Dejan Petrović (Vršac). Strelci: Ilić u 11 i 55, Balnožan u 83 minuti.

Jedinstvo Stević: Lazović, Kljajić, I.Pešovski, Momčilović, P.Okuka, Živaljević, S.Pešovski, Ilić, Mladenović, Atanasov, Balnožan (Angelovski).

Dolovo: Ne.Đorđević, Cvetković, Ševo, Milovac, Milin (Lazić), Anđelović, Ni. Đorđević, Karanfilovski, Grozdanović, Šalipurović (Rakonjac), Ivanišević (Kocka).

Igrač utakmice: Ilić.

Posle dve godine Kačarevci su ponovo postali članovi Južnobanatske lige. Od prvog minuta domaći fudbaleri imali su incijativu i prilike pred golom Dolovaca i poveli su golom Bojana Ilića. Do odmora prilike su propustili Balnožan, Ilić i Mladenović za ubedljivije vođstvo domaćina. U drugom poluvremenu domaći fudbaleri nastavili su sa dobrom igrom i Ilić je svojim drugim golom udvostručio prednost. Tačku na pobedu i ulazak u viši rang stavio je svojim golom Balnožan. Pobednički pehar za osvojeno prvo mesto kapitenu Predragu Okuki predao je Predrag Perović predsednik FSO Opovo-Kovačica. Poraženi iz ovog duela Dolovo će imati novu priliku da u baražu sa drugopladiranomm ekipom Istoka Banat (Dupljaja) izbori plasman u viši rang takmičenja.