XS
SM
MD
LG

Igokea uz Srbe na Kosovu i Metohiji

Milorad Arlov predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji bio je gost Košarkaškog Kluba Igokea i po mnogima jednom od najboljih trenera na Balkanu Draganu Bajiću uručio statuu Patrijarha Pavla i knjigu Humano srce Srpske, autora novinara Slavka Basare u znak zahvalnosti za podršku i pomoć najboljeg sportskog kolektiva u ovom dijelu Evrope za dovršetak gradnje Dnevnog centra 'Podrži me-9.januar" za djecu sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji.

Igokea uz Srbe na Kosovu i MetohijiFoto: RTRS

Recenzent knjige poznati novinar i pisac Tomo Marić čestitao je direktoru kluba Vuku Radivojeviću i kapitenu i jednom od najboljih igrača Marku Jošilu na sjajnim rezultatima kako u šampionatu BiH, tako u ABA ligi te podvigu u Ligi šampiona Evrope gdje je Igokea stigla do same završnice.

Ovom prilikom igrači i stručni štab Igokea zajedno akeksandrovačkim sveštenikon Stankom Ćejićem donirali su svoja lična sredstva ukupne vrijednosti od 2.000 KM kao prilog za izgradnju Dnevnog centra "Podrži me - 9.januar" u Kosovskoj Mitrovici.

- Ovim činom Igokea je pokazala da nije samo vrhunsku klub već sportska družina kojoj je humanost dio njenog postojanja i trajanja - rekao je Arlov.

rtrs.tv