XS
SM
MD
LG

Domaća Dota 2 ekipa dominira na prolećnoj DPC ligi

Printskrin: twitch.tv/dreamleague

Dota 2 sastav srpske esports organizacije Level Up, na čelu sa našim veteranom Nikolom ”LeBron” Popovićem, je uspeo potpuno da deklasira ekipu Into The Breach. Blago rečeno, izgledalo je kao da igraju sa amaterima.

Level Up se trenutno takmiči u donjoj diviziji druge DPC sezone, najprestižnijoj Dota 2 ligi. Danas u 15:00 časova su ušli u okršaj sa ekipom Into The Breach. Ove sezone nismo imali mnogo prilike da vidimo šta Into The Breach ima da ponudi, ali smo bili sigurni da će Nikola i njegov sastav biti više nego dostojni protivnici. Ipak, nismo ni slutili da će duel biti do ove mere jednostran.

Level Up je imao jako otvaranje sa Snapfire, herojem koga viđamo i na poziciji 2 i na poziciji 5. Snapfire je ipak pripala LeBronu, dok se No!ob opredelio za mid Linu. Lina je ubrzo ostvarila nepovrativu prednost u odnosu na protivničkog Invokera, koji nije imao gotovo nikakav uticaj na partiju. Odatle, Level Up je brzinski uspeo da uzme prvi meč.

Level Up se vratio svom čuvenom Bounty Hunter-u, i zaokružio draft carry Spectrom i offlane Necrophosom. Ako vam je delovalo kao da je prva partija bila stomp, razmislite još jednom. Iako je safelane možda bio malo klimav, Level Up je ugazio ostale lejnove, i uspeo da završi čitav meč za svega 29 minuta.

Level Up je uspeo da završi oba meča za ukupno manje od sat vremena, dokazavši da je definitivno jedan od najjačih takmičara u donjoj diviziji evropske regionalne lige. Nagradni fond čitave lige je 75,000 dolara.

Meč je bio emitovan na na zvaničnom Dreamleague twitch kanalu.

LeBron sledeći meč igra za nedelju dana, 27. aprila, i to protiv ekipe Ghost Frogs. Za Ghost Frogs nastupaju domaći igrači Duško ”BoraNija” Boranijašević i Milan ”MiLAN” Kozomara. Kakva su vaša predviđanja za ovaj duel?

Level Up esports su:

  1. Leonardo ”RdO” Fernanđes
  2. Toni ”No!ob” Asaf
  3. Gleb ”Funn1k” Lipatnjikov
  4. Dino ”dnz” Šavuk
  5. Nikola ”LeBron” Popović
  6. Viktor ”Buktop” Knežević (Trener)