XS
SM
MD
LG

Trener Žarko Todorović napustio "brzi voz"

Fudbaleri srpskoligaša Dinamo 1945 vredno treniraju i pored problema koje imaju poslednjih tri meseca. Pre nekoliko dana na Gradskom stadionu isključena je i struja tako da je sve teža situacija u klubu. Na tabeli „brzi voz“ trenutno zauzima deseto mesto sa osvojenih 39 bodova u srpskoj ligi Vojvodina. Posle neizvesnosti i budućnosti sa kakvim će ambicijama klub nastaviti takmičenje trener Žarko Todorović je odlučio da napusti klupu „brzog voza“. Razlozi povlačenja sa klupe srpskoligaša Dinamo 1945 koji je tri puta predvodio trener Todorović rekao je:

-Posle dužeg razmišljanja i odlaganja više nisam mogao da izdržim i odlučio sam se posle teške situacije u klubu da se povučem sa klupe. Nije bilo lako prelomiti i imao sam podršku ljudi i jedini razlog je jer ne mogu da odgovorim sto posto obavezama koje su potrebne klubu koje zahtevaju u ovom trenutku.-

Posle odlaska sa klupe „brzog voza“ sledi novi izazovi i novi klub.

-Naš posao trenerski je takav i ne želim sada da govorim o tome da li postoji novi klub za mene, ali imam kontakta sa nekoliko klubova koji bi želeli da me vide u svojoj sredini. Videću šta je najbolje za mene i sigurno je da ću prihvatiti klub koji ima ozbiljne ambicije i gde ću nesmetano raditi svoj posao.- završio je Todorović.

Fudbaleri „brzog voza“ u subotu dočekuju Hajduk 1912  na klupi će sedeti dosadašnji saradnici Nenad Radojević, Kristijan Stojanov i Nenad Nikolić. 

 

Trener Žarko Todorović