XS
SM
MD
LG

Pobede lidera, Bolton konačno u plej of zoni

Foto: Efl.com

Juče je odigrano 32. kolo u Ligi 2. Bilo je zanimljivo a većina favorita je slavila.

Lider na tabeli, ekipa Kembridža, upisala je novim trijumf. Golom O'Nila, savladali su Port Vejl u gostima sa 1-0. Forest Grin savladao je ekipu Kolčestera sa ubjedljivih 3-0. Dva gola u prvom poluvremenu dao je Met dok je Viredu u nastavku postigao autogol.

Do pobjede je došao i Čeltenam. Čeltenam je golovima Smita i Rajta savladao Skantorp sa 2-0 u gostima. Bolton je nastavio sa sjajnim igrama. Ekipa Jana Iveta ostvarila je petu uzastopnu pobjedu a šestu u poslednjih sedam mečeva. Savladali su Berou sa 1-0 golom Milera te su došli na sedmu poziciju, koja inače vodi u plej of.

U ostalim susretima postignuti su sledeći rezultati. Oldem je sa 3-1 savladao Karlajl sa 3-1 u gostima baš kao i Tranmer Lejton Orienta. Njuport Stivenejdž te Sautend i Salford odigrali su 0-0. Krauli je sa 2-0 bio bolji od Ekzitera, Bradford je savladao Volsol u gostima sa 2-1 dok je Mensfild sa 1-0 savladao Morkamb.

Kembridž je lider sa 55 bodova, Forest Grin ima 54 a Čeltenam 53 boda. Bolton je konačno u plej of zoni i imaju 47 bodova. Na dnu su Berou sa 26 te Grimzbi sa 24 boda.