XS
SM
MD
LG
16.12.2020 Nikola Jordanoski

SteelSeries sklapa partnerstvo sa svetskim liderom u proizvodnji kontrolera, KontrolFreek

Foto: wicklownurney

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, je danas postao partner proizvođača kontrolera KontrolFreek. Ova akvizicija poboljšava već odličnu poziciju SteelSeries brenda na tržištu i priprema ga za sledeću generaciju konzola. Ovo je druga velika akvizicija za SteelSeries u 2020. Godini. Brendu se u aprilu pridružio i A-Volute.

SteelSeries već dve decenije važi za svetskog lidera u gejming industriji, pružajući periferije vrhunskog kvaliteta, kako za PC, tako i za konzole. SteelSeries Engine softver, integrisan u popularne igre i aplikacije, svakodnevno beleži milione korisnika.

KontrolFreek® je osnivač svetski poznatog Performance  Gaming  Gear™ brenda, koji u ponudi ima kontrolere vrhunskog kvaliteta, kao i druge komponente za PlayStation, Xbox, Nintendo Switch i PC. Kontroleri koje obezbeđuje KontrolFreek gejmerima pružaju neverovatnu preciznost, bez obzira na platformu.

KontrolFreek brend i njegov uspostavljen standard se savršeno uklapa u SteelSeries politiku i njihovu ideju savršenog kontrolera. Pored toga, KontrolFreek zajednica FreekNation, koja broji više od 4 miliona gejmera, je pravi pokazatelj kvaliteta i rasprostranjenosti ovog brenda.

‘’Čast nam je što smo dobili priliku da sarađujemo sa SteelSeries timom’’, izjavio je osnivač i izvršni direktor KontrolFreek-a, Ašiš Mistri.

‘’Vrhunski kvalitet i globalna popularnost KontrolFreek brenda će bez sumnje pružiti nove i uzbudljive mogućnosti gejmerima širom sveta’’, izjavio je izvršni direktor SteelSeries-a, Etišam Rabini.

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta

O KontrolFreek brendu

KontrolFreek® je osnivač Performance Gaming Gear™ brenda, i vođa globalne FreekNation zajednice, koja broji preko 4 miliona gejmera. Njihovi proizvodi za PlayStation, Xbox, Nintendo, i PC su dostupni u više od 9,000 prodavnica i 40 zemalja širom sveta.