XS
SM
MD
LG

Srbi remizirali, Norič čuva vrh

Foto: Watford

Odigrano je i 13. kolo Čempionšipa. Srbi su remizirali a u derbiju Norič je upisao pobjedu.

Nakon serije od četiri poraza, Reding Veljka Paunovića odigrao je 1-1 sa Milvolom. Golom Volasa, domaći su poveli. Brazilac Žao pogodio je u drugom poluvremenu za bod svoje ekipe. Votford Vlade Ivića, odigrao je 0-0 u gostima kod Bristol Sitija.

Derbi kola odigrali su Stouk i Norič. Tim Danijela Farkea, slavio je sa 3-2 u gostima. Golom Buendije i sa dva Pukijeva gola, gosti su imali 3-0. Potom je Buendija dobio drugi žuti karton a to je Stouk iskoristio i preko Kempbela i Celine su smanjili na 3-2. Bormut je savladao na svom terenu Notingem sa 2-0 a oba gola dao je Stanislas. Golom Tonija, Brentford je savladao u gostima Barnsli sa 1-0.

Blekburn je sa 3-0 savladao Preston. Pad domaćih počeo je u 44. minuti. Raferti je skrivio jedanesterac i dobio crveni a Armstrong je pogodio za vodstvo Roversa. U nastavku, Brereton i Dolen su pogodili za konačnih 3-0.

U ostalim susretima, postignuti su sledeći rezultati. Luton i Birmingem odigrali su 1-1 baš kao i Svonsi i Šefild Vensdej. Koventri je sa 1-0 savladao Kardifa, Kvins Park ekipu Roterama sa 3-2 a Midlzbro Derbija sa 3-0. Meč Vikomba i Hadersfilda, završen je bez golova.

Norič je lider sa 27 bodova, Bormut ima 26 a Bristol Siti 24 boda. Votford, Svonsi i Reding imaju po 23 boda. Na dnu su Vikomb sa devet, Šefild sa sedam i Derbi sa šest bodova.