XS
SM
MD
LG
02.11.2020 Administrator

Ko se krije iza projekta KUVO TV?

Bez obzira da li ste početnik ili profesionalac u gejmingu, KUVO TV obećavaodličnu zabavu za sve.Emituje se u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, a program je prvenstveno namijenjen onima koji nestrpljivo iščekuju slobodno vrijeme da uzmu kontroler, ili miš u ruke, te zaigraju video-igru, ali i ostalim zaljubljenicima u stripove, film, pop kulturu. Potpuno drugačiji TV formati čine programsku šemu ovog kanala, a na njima vrijedno rade neka regionalno poznata esport imena, ali i ona koja to tek postaju.

"Preduslov za ulazak u jedan ovakav projekat bio je istovremena ljubav prema gejmingu i televizijskoj produkciji. Okupili smo zaista sjajan tim profesionalaca, kako gejmera koji od svog hobija sada stvaraju biznis, tako i iskusne produkcijske ekipe iza koje sugodine rada u medijima", otkriva Sergej Sliško, jedno od lica na KUVO TV i menadžer esport projekata.

Iza ekipe su mjeseci priprema i proba, a sve kako bi gejmerima, ali i svim gledaocima ispunili očekivanja. Brojne obuke, probna snimanja, simulacije emisija - sve to se proteklih mjeseci dešavalo u studijima nove gejming televizije, te su spremno dočekali "ulazak u etar". Zajedno sa Sergejem, timu se pridružio i Miloš Španović, urednik esport redakcije, koji priznaje da u redakcijama vlada pozitivina atmosfera i da svakodneno vrijedno rade da obogate programski sadržaj.

"Nakon brojnih esport takmičenja u regiji u kojima sam učestvovao kao organizator, poziv KUVO TV-a je došao u pravo vrijeme i zaista mi je drago što sam dio ovog tima. Za kvalitetan gejming sadržaj brine se i Gordan Ilinčić, urednik naše gejming redakcije i jedan od najboljih gejming novinara u cijeloj regiji", pojašnjava Španović.

U timu su i Karlo Tomić, dugogodišnji esport komentator i analitičar, ali i nova imena gejminga - Mia Martić i Maria Đurić. Šta je to potrebno da biste "zaKuvali" ovakav jedan poduhvat, objasnio nam je direktor programa KUVO TV-a, Nenad Bosnić.

"Početni i vjerovatno najvažniji preduslov je entuzijazam. Entuzijazam da se stvori nešto sasvim novo na našim prostorima, da se pomjere neke granice - lične, profesionalne, tržišne - i da se ljubav prema gejmingu, produkciji i medijima pretoče u ambiciozan projekat. Na toj osnovi smo slagali sve ostale kockice, od pronalaska vrsnih saradnika do definisanja svakog detalja koji možete da vidite na Kuvo TV, i ponosni smo što prve reakcije gledalaca potvrđuju da smo ih poslagali kako treba", rekao je Bosnić.

Na publici širom regije sada je samo da uzme daljinske upravljače i kod svog kablovskog operatera potraži KUVO TV, jer ih tamo čeka dobra zabava i mnoštvo zanimljivih informacija iz gejminga i esporta.