XS
SM
MD
LG

Kraljevčani Miodrag i Boban peti na Srbija reliju

Kraljevčani Miodrag Miljković i Boban Slavković 5. mesto na Srbija Reliju u Vrnjačkoj Banji

Među 34 posade iz zemlje i inostranstva na upravo završenom Međunarodnom Srbija reliju u Vrnjačkoj Banji, uspešno su se takmičili kraljevčani vozač Miodrag Miljković i suvozač Boban Slavković. Uprkos problemima na stazi na kraju trke zauzeli su 5. mesto u klasi ’’Jugo’’.

- Meni je ovo bila prva trka a mom drugu Miodragu druga po redu, na početku je bilo malo treme ali posle je bilo uzbudljivo. Imali smo za vreme vožnje tri izletanja sa staze ali hvala bogu sve se dobro završilo.

Prvog dana relija staza je bila odlična a drugog dana, brzinske vožnje prema Aleksandrovcu, padala je kiša i staza je bila klizava, tu smo imali izletanje sa staze u kanal, međutim publika nam je pomogla i brzo smo se vratili na stazu.

Bilo je uzbudljivo ali i opasno, ali nam je drago što smo bili među profesionalcima, vozačima bez mane i straha, priča nam Boban Slavković. Učesatvovaće kažu ova dva drugara i na sledećem reliju bože zdravlja i biće malo iskusniji, u svakom slučaju treba im čestitati na upornosti i borbenosti ali i hrabrosti koje su pokazali na stazi dugoj 500 kilometara.