XS
SM
MD
LG

Liga 2: Bolton nastavlja da tone

Foto: Bolton

Danas je odigrano treće kolo u engleskoj Ligi 2 a bilo je izuzetno zanimljivo.

Bolton je nastavio sa užasnim rezultatima. Doživjeli su poraz i u trećem kolu a ovaj put su izgubili kući od Njuporta sa 2-0. Oba gola u drugom poluvremenu, dao je Tristan Ejbraham. Ekipe iz vrha nisu bile efikkasne pa su Port Vejl i Herogejt te Kembridž i Tranmer, odigrali 0-0.

Veoma efikasan meč odigrali su Oldem i Krauli. Tim Harija Kjuela poveo je sa 1-0 golom Rouva ali su gosti do poluvremena napravili preokret preko Nejdesena i Frenkomba. Golom Nikolsa, gosti su poveli sa 3-1. Do kraja susreta domaći su samo smanjili a strijelac je bio MeKaleni.

Morkamb je nakon preokreta slavio kod Sautenda sa 2-1. Domaći su poveli autogolom Gibsona da bi preokret gostima donijeli Vajldig i Filips. U duelu timova koji su česti učesnici plej ofa, Eksiter je kao gost savladao Mensfild sa 2-1. Domaći su poveli golom Menijesa. Na 1-1 izjednačio je autogolom Rouson. Pobjedu gostima donio je Džoš Kej.

U ostalim susretima, Salford i Forest Grin odigrali su 0-0. Bradford je savladao Stivenejdž sa 2-1 a Skantorp je sa 1-0 savladao Karjlajla.

Njuport, Port Vejl i Kembridž imaju po sedam bodova a na dnu Grimsbi, Bolton, Oldem i Sautend i dalje nemaju bodova.