XS
SM
MD
LG

Pobede Ipsviča, Hala i Sanderlenda, Portsmut nastavlja sa lošim rezultatima

Foto: Sunderland

Danas je u Ligi 1 odigrano treće kolo. Bilo je zanimljivo sa dosta golova i sa različitim uspjehom favorita. Sanderlend je dočekao Piterboro na svom stadionu. Možda se očekivala bolja utakmica sa više prilika i golova ali na kraju je viđen jedan jedini gol. Njega je dao Ledbiter iz penala te je tako donio pobjedu ''Crnim Mačkama''.

Sa pobjedama je nastavio i Hal. ''Tigrovi'' su gostovali Nortemptonu i pitanje pobjednika riješili su u prvom poluvremenu. Golove su dali Luis-Poter te Haniman. Do pobede je došao i Ipsvič. Ekima Pola Lamberta savladala je na svom terenu savladali Ročdejl sa 2-0. Oba gola pala su u drugom poluvremenu a strijelci su bili Bišop i Edvards.

Od favorita, do trijumfa nisu došli Flitvud i Portsmut. Flitvud je na svom terenu izgubio sa 1-0 od Vimbldona a strijelac je u završnici prvog poluvremena je bio Sadon. Portsmut je nastavio sa katastrofalnim rezultatima. Tim Kenija Džeketa izgubio je na svom terenu od ekipe Vigana sa 2-1. Gosti su poveli 1-0 golom Evansa u 39. minuti. Na 2-0 je u drugom poluvremenu povisio Džejms. Do kraja utakmice domaći su samo smanjili preko Herisona.

U ostalim susretima Svindon je sa 4-2 savladao Bartona. Džilingem je avladao Blekpul sa 2-0 kao i Kru Aleksandra Milton Kejns Donse. Donkaster je bio ubjedljiv na svom terenu te je sa 4-1 savladao Bristol Roverse sa 4-1. Istim rezultatom Oksford je kao gost savladao Akrington dok su Plimut i Šruzburi odigrali 1-1.

Po devet bodova imaju Ipsvič i Hal dok Donkaster i Sanderlend imaju po sedam bodova. Na dnu Portsmut ima dva boda dok po jedan imaju MK Donsi, Bristol Roversi  i Ročdejl.