XS
SM
MD
LG

Igrač Igokee pozitivan na koronu

Foto: Igokea.rs

Rad sportskih klubova u periodu koronavirusa nije ni malo lak. Nikada ne znate kad će biti neki pozitivan slučaj. Danas se takav slučaj pojavio u Igokei a klub se povodom svega obratio javnosti. Saopštenje Igokee prenosimo u cjelosti.

''KK Igokea obavještava javnost da je jedan igrač pozitivan na virus COVID-19. Prema odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka (GDPR), klub neće objaviti identitet zaražene osobe. 

U skladu sa epidemiološkim protokolima, KK Igokea je odmah obavio testiranje svih igrača, članova stručnog štaba i zaposlenih koji su bili u kontaktu sa zaraženim igračem, poslije čega je utvrđeno da su svi ostali u klubu negativni na prisustvo virusa COVID-19. 

 Prema preporukama Higijensko – epidemiološke službe i Ministarstva zdravlja Republike Srpske, KK Igokea će za dva dana ponoviti testiranje, a svi igrači, članovi stručnog štaba i zaposleni u klubu do tada će se pridržavati svih propisanih mera. U dosadašnjem radu, KK Igokea je sproveo sve epidemiološke mjere zaštite, u skladu sa uputama Higijensko – epidemiološke službe.  

O svim daljim koracima, KK Igokea će blagovremeno obavještavati javnost.''