XS
SM
MD
LG

Vladan NInić, kapitem Slobode, pred utakmicu protiv Erdevičana

Vladan NInić, kapiten Slobode

 

Ljubitelji fudbala, u „donjem delu Srema“ s velikim nestrpljenjem, očekuju utakmicu Slobode iz Donjeg Tovarnika, pred svojim navijačima, na startu „vojvođanskog Juga“, protiv Sloge iz Erdevika.

  - Posle nešto više od mesec i po dana rada, došlo je da pokažemo šta smo i kako trenirali – kaže Vladan Ninić, kapiten Slobode – Na žalost, imali smo nekoliko prekida zbog koronavirusa, ali se nadamo da to nije previše uticalo. Vredno smo radili i spremali se za ono štop nas čeka u novoj sezoni. Imali smo, kao nikada do sada, kontrolnih utakmica, koje su nam pomogle da shvatimo na koji način bi trebalo da igramo.

To se najbolje videlo na „generalci“ protiv srpskoligaša Feniksa 1995: čvrsto, agresivno i pre svega – timski. Prvog rivala, Slogu iz Erdevika izuzetno cenimo i mislimo da nam najveća opasnost preti od Mačvanskog, Kovačića i Ercega. Međutim, cenimo i sebe! Prednost ove generacije Slobode u osdnosu na prošlu godinu je dolazak nekoliko igrača, koji bi trebalo da svojim iskustvom i kvalitetom pomognu mlađim saigračima. Nadamo se na premijeri pozitivnom rezultatu i putu ka gornoj polovini tabele, za šta mislimo da imamo kvalitet.