XS
SM
MD
LG

Deathmatch konačno stiže u Valorant

Izvor: RUR
Pored Classic, Ranked i Spike Rush mode-a, Valorant konačno dobija i svoj dugo iščekivani Deathmatch mode. Iako za mnoge to ne deluje kao važan dodatak za igru, za mnoge je ovo ključno, pošto ne postoji bolji način da se zagrejete za vaše mečeve od klasičnog Deathmatcha-a.
Kada stiže Deathmatch?

Iako Act II bi zvanično trebao da stigne danas, čime bi počela tzv. druga sezona, koja nam donosi novi Battle Pass i novog heroja – Killjoy, DM će u igru biti ubačen 5. avgusta.

Svi igrači će tokom novog gejm moda imati beskonačno nova na raspolaganju, što znači da možete da koristite koje god oružje želite. Takođe ne morate da brinete o magijama, kao ni o bombi, pošto su oni kompletno ugašeni. Jedini cilj vam je da sakupite 30 fragova pre isteka 6. minuta. Ukoliko to ne uradite, pobednik je onaj koji je uspeo da bude najuspešniji u tom periodu. Na serveru će biti maksimalno 10 igrača.

Nakon što vas neko eliminiše, stvarate se tri sekunde kasnije. Zaštićeni ste narednih 8 sekundi ili dok se ne pomerite. Nakon fraga, na telu će ispasti health pack, koji možete da pokupiti narednih 10 sekundi. Ukoliko to uradite, helti će vam se vratiti na maksimum.

Igrači mogu da izađu kad god žele tokom meča, ali neće dobiti XP koji bi dobili da odigraju do kraja. Ovo je stvarno odličan dodatak za igru, pošto svako voli da se zagreje igrajući Deathmatch.

Kako se vama dopadaju sve promene?