XS
SM
MD
LG

Dobrinački sremskoligaš započeo pripreme

Prvi trening pored dobrinačke Dudare

Novi član sremskoligaškog društva, Sremac iz Dobrinaca, započeo je s pripremama pred novu sezonu. Oživelo je igralište pored čuvene „dobrinačke Dudare“. Čigledno je da su se fudbala zaželeli kako igrači, tako i uprava kluba, ali i navijačći, koji su ispratili prvi trening.

 - Sve je spremno za početak novog takmičenja – ističe predsednik kluba Radoslav Vukajlović – Renovirane su svlačionice, kao i spoljna i unutrašnja ograda oko igrališta. Vrlo brzo će početi radovi na postavljanju reflektora i tribina. Naravno, očekujemo podršku lokalne samouprave. Tako bi se stvorili svi uslovi da se mladi iz Dobrinaca još više privole fudbalu.

Ambicije?

- Sportska javnost pamti „brazilsku atmosferu“ , koju smo priredili pre godinu dana kada smo slavili ulazili u Međuopštinsku ligu – Istok – nastavlja predsednik Vukajlović i , uz smešak, nastavlja – Možemo prirediti nešto slično i za godinu dana. Zašto da ne!?

Jedna od novina u Fudbalskom klubu Sremac je i novi šef struke, Đorđe Maletić.

- Dobro poznajem i Dobrince, kao fudbalsku sredinu, a i neke igrače s kojima sam sarađivao, poput Vukaljovića i Stanisavljevića – kaže Maletić – Doveli smo, po meni, dobra pojačanja, kao što su Mitrović, Putica, Vasiljević i Lošić . Na ovome nećemo stati. Uz, pre svega dobar, rad možemo biti konkurentna ekipa u Sremskoj ligi. Planirali smo 5- 6 kontolnih utakmica i za sada smo dogovorili provere protiv Slovena uz Rume i dve protiv Jadrana iz Golubinaca.

Dogovor pred trening

Predsednik Radoslav Vukajlović

Radno od starta