XS
SM
MD
LG

Nole završio treninge i boravak u Vrnjačkoj Banji

Sportski centar "Karović'" - pripreme Novaka Đokovića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković boravio je porodično i trenirao sa bratom ovih dana u Vrnjačkoj Banji na teniskim terenima "Karović", za početak "Adria tour" regionalnog humanitarnog sportskog događaja.

Njegovo prisustvo u Vrnjačkoj Banji privuklo je veliku pažnju javnosti, neki koji su bili u prilici sa njim su se fotografisali za uspomenu.

’’Bio sam prošle godine u septembru mesecu ovde u Vrnjačkoj Banji, onda sam bio sam a sada porodično sa decom, roditeljima i sa bratom. Izabrali smo ovu Banaju kao mesto za oporavak, za regeneraciju, za mir i treninge. Zaista je lepo, uživali smo pet dana, sada su na redu pripreme za Jadranski teniski turnir, mora se takav je život profesionalnog sportiste - rekao nam je prvi reket sveta naš teniski as Novak Đoković.

Za vreme pauze treninga mladima je podelio nekoliko autograma za uspomenu, čestitao je kolegama iz Radio Vrnjačke Banje vredan jubilej 51 godinu rada i postojanja, dao je i intervju na programu popularne vrnjačke radio televizije. Na kraju dodaje da je na teniskim terenima "Karović" imao izuzetne uslove za trening, zahvalio domaćinima na prijemu i interesovanju za njegov boravak u Vrnjačkoj Banji, u koju kako na kraju reče planira dolazak i naredne godine a možda i ranije.